Λαμία:Τέσσερα ζώα εκλιπαρούν για τη σωτηρία τους. Πέθανε η ηλικιωμένη κηδεμόνας τους!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 11:24 Λαμία:Τέσσερα ζώα εκλιπαρούν για τη σωτηρία τους. Πέθανε η ηλικιωμένη κηδεμόνας τους!

Τέσσερα ορφανά πλάσματα μας χρειάζονται!

Το χειρότερο από το θάνατο είναι να αφήνεις πίσω σου ορφανά τα ζωάκια σου και αυτά από την θαλπωρή της αγκαλιάς να μένουν άστεγα και κατατρεγμένα!
Πρόκειται για τρεις γάτες και έναν σκύλο που η ηλικιωμένη μαμά τους δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας. Οι ψυχές τώρα διαβιούν στην αυλή του σπιτιού. Αλλά η μία γάτα κινδυνεύει γιατί μπαίνει μέσα από την φθαρμένη στέγη και εγκλωβίζεται εντός της κλειστής οικίας. Ίσως αναζητά  τη γυναίκα  που τη λάτρευε...
Η φιλόζωη συμπολίτισσα μας που τα φροντίζει γνωρίζει ότι πρέπει να εξοριστούν.. και από την αυλή σύντομα. Δυστυχώς οι συγγενείς της γυναίκας που έφυγε, ζήτησαν να φύγουν άμεσα τα ζώα της!!!
Και ενώ η ιστορία του άμοιρου σκύλου που είναι περίπου 10 ετών είναι τραγική, αφού τον είχε μαζέψει ο γιος της ηλικιωμένης από τα σκουπίδια νεογέννητο αλλά δυστυχώς πέθανε οπότε τον πήρε η καλόκαρδη γυναίκα, δεν υπάρχει ενδιαφέρον ούτε γι αυτόν. 
Γι αυτή τη γυναίκα που ήταν τα πάντα για τα ζωάκια της και που πλέον δεν είναι στη ζωή, αξίζει όλοι να προσπαθήσουμε ώστε να τους βρούμε φιλοξενίες, μακάρι και υιοθεσίες!!!
Λυπάμαι που στις περισσότερες περιπτώσεις των ανθρώπων που φεύγουν...οι συγγενείς και οι κληρονόμοι  συνήθως δεν νοιάζονται για τους πραγματικούς θησαυρούς που είχαν οι εκλιπόντες!  Πολύ σκληρή η αλήθεια αυτή και τα περιστατικά  τόσα πολλά  δυστυχώς!
Τα ζωάκια θα δοθούν στειρωμένα. Ο σκύλος  είναι δέκα χρονών περίπου και οι γάτες  περίπου δύο ετών. Ο χρόνος  μετράει  αντίστροφα  γι αυτά  αφού δυστυχώς  δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια.
Είναι όλα τους ιδιαίτερα φιλικά, αξιαγάπητα και ήσυχα!
Ας προσπαθήσουμε όλοι! 
Είναι ηθικό χρέος για εμάς που καταλαβαίνουμε και νοιώθουμε έστω τα βασικά...

Χρυσάνθη  Καραγιάννη 
Τηλ. Επικοινωνίας 6947685151
Αντιπρόεδρος του Σωματείου  ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & Ανθρωπων - Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντων και εκπρόσωπος  για τον νομό  Φθιώτιδας  του Πανελλήνιας  Ομάδας  κατά  της Κακοποίησης των Ζώων. 

ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ: "Ανυπεράσπιστα
Και πληγωμένα
Γυρνούν αδέσποτα
Αποδιωγμένα..."(Αν. Κηπουρός).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση