Έργα φυσικού αερίου στο κέντρο της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 09:34 Έργα φυσικού αερίου στο κέντρο της Λαμίας

Δε θα γράψω είπα, να το αφήσω να περάσει, αλλά ξεπερνάνε κάθε μέρα τα όρια μας…

Αν κάνει κάποιος μια βόλτα στο κέντρο της πόλης μας, θα αντιληφθεί εύκολα την ασχήμια και την ακαταστασία που έχουν προκαλέσει οι τεχνικοί των έργων του φυσικού αερίου στην περιοχή.

Πάμε στη περιγραφή ενός συμβάντος από έναν κάτοικο του κέντρου...

Μένω στη περιοχη της Μποτσαρη και εκεί έχουμε έργα σε εξέλιξη.

Θα σας μιλήσω για τις οδούς Μποτσαρη, Βενιζέλου, Δροσοπουλου, Σατωβριάνδου και Παπακυριαζη... για αυτές έχω εικόνα.

Μια ημέρα από το πουθενά ήρθαν και μας ξύπνησαν από τα κρεβάτια μας πριν κανένα μήνα περίπου, για να «εξαφανίσουμε» τα αυτοκίνητά μας όπως μας είπαν. Τα εξαφανίσαμε λοιπόν. Έπειτα ξεκίνησαν τα έργα για να τοποθετηθούν οι αγωγοί. Τα έκλεισαν με χώματα όπως κάνουν και όλα καλά.

Τα σκουπίδια τους, οι μπύρες που έπιναν και οι καφέδες, έμειναν στις άκρες των πεζοδρομίων.

Το προσπερνάμε αυτό... Έρχονται μετά από 1 μήνα σχεδόν και μέσα σε μισή ώρα το απόγευμα κολλάνε χαρτιά και τυλίγουν τα αυτοκίνητα μας με κορδέλες, για να μας ενημερώσουν πως την επόμενη το πρωί ξεκινάνε τα έργα για να κλείσουν τα μερεμέτια τους. Μας τύλιξαν τα αυτοκίνητα με κορδέλες... Σα να ήταν δώρα... Απίστευτη αντιμετώπιση από επαγγελματίες και εταιρεία τέτοιου βεληνεκούς!

Ξεκινάνε τα έργα την επόμενη ημέρα... Πάω να μπω στο αμάξι μου, το οποίο είχα παρκάρει σε άλλο σημείο, όχι στα έργα, και μπροστά είχαν αδειάσει μπάζα μαζί με ένα φτυάρι πεταμένο κάτω για να κουβαλάνε στις τρύπες τους. Πάω να ξεκινήσω, δε φαινόντουσαν καθώς ήταν σε τυφλό σημείο από τη θέση οδήγησης και τους τα πάτησα. Φεύγω από εκεί, βλέπω το δρόμο στη Μποτσαρη να περνάνε και μπουλντόζες και αυτοκίνητα ο ένας μέσα στον άλλο, περνάω κάτω από τη σκαφα του JCB και ο κόσμος περνούσε ανάμεσα στα έργα με τα ψώνια από τη λαϊκή.

Φεύγω, πάω πιο πέρα, βρίσκω τον εργολάβο, του κάνω τα παράπονά μου και όταν του ζητάω το όνομά του με απωθεί απο τα έργα «φύγε ρε φιλαράκι απο εδώ τώρα» είπε... Του λέω «κύριε μου θέλω να μάθω πως ονομάζεστε; Με ποιον μιλάω εδώ που είναι υπεύθυνος για τα έργα;»

Η απάντηση του; Τραγική, αλλά αποτυπώνει μάλλον το επίπεδο του, «μ@@ακα με λένε εμένα είσαι εντάξει τώρα; Άντε φύγε»

Κάλεσα τροχαία, ενημέρωσα για ανοιχτούς δρόμους που γίνονται έργα και πήγαν και έβαλαν ταμπέλες.

Έκανα παράπονα στην εταιρεία, όπου η μια εκπρόσωπος με απείλησε κιόλας πως αν ενημερώσω τα κανάλια, θα πρέπει να υπάρχει ενημέρωση και απο πλευράς τους για να είναι ο λόγος μου απεναντι στο δικό τους.

Λες και εμείς δεν έχουμε δουλειές να κάνουμε τη μέρα μας, αλλά να ασχολούμαστε με άλλους ανθρώπους, επειδή απλά ζητάμε τα αυτονόητα, να γίνουν τα έργα σωστά και με μέτρα προστασίας για τους πολίτες.

Ξέρετε πως πέρασε ο λόγος μου εκεί για να με ακούσουν; Ανακοινώνοντας πως θέλω να κλείσω τη συνεργασία μου μαζί τους ακυρώνοντας την αίτηση για φυσικό αέριο που έχω κάνει. Μόλις το είπα αυτό άρχισε η ευγένεια να βγαίνει απο μέσα τους…

Δεν έχω λόγια πραγματικά.

Σήμερα έκαναν έργα στη Σατωβριάνδου, το ίδιο βιολί και εκεί βέβαια.

Άφησαν τα ρυάκια ανοιχτά, να είναι όμορφη και εύκολη η πρόσβαση των πολιτών σε κάποιο πιθανό ατύχημα. Από αυτά έχω φωτογραφίες... Μακάρι να είχα το χρόνο να τους φωτογράφιζα σε όλα τα έργα τους.

Ή κάντε έργα και σεβαστείτε τον πολίτη για να εκτιμήσει τα έργα σας ή καθίστε στα σπίτια σας κύριοι, τα στοιχεία επικινδυνότητας να μας λείπουν απο τη ζωή μας!

Ένας πολίτης της Λαμίας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση