Η απάντηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ για την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 10:24 Η απάντηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ για την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Διαβάστε την απάντηση - ενημέρωση που έστειλε στο LamiaReport ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Φθιώτιδας κ. Δημήτρης Παπαναγιώτου, μετά την ανάρτηση αναγνώστη σχετικά με την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Αγαπητό Lamiaroport,

αν και ως εταιρεία δεν συνηθίζουμε να απαντάμε σε ανώνυμες επιστολές εν τούτοις θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον αναγνώστη σας και προφανώς πελάτη μας για τα θέματα που θίγει στην τόσο εμπεριστατωμένη επιστολή του.

Ως εταιρεία έχουμε πάντα ως στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη-επιβάτη ξεκινώντας πρωτίστως από την ασφάλειά του, διαθέτοντας αξιόπιστα και ασφαλή οχήματα-λεωφορεία για την μεταφορά του και θεωρούμε πως τόσα χρόνια το έχουμε καταφέρει αφού ως εταιρεία έχουμε μηδενικό δείκτη σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων.

Όσον αφορά τον τομέα της εξυπηρέτησης, κάναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε προσπάθειες ώστε ο πελάτης-επιβάτης μας να είναι ευχαριστημένος από την πρώτη του κιόλας επαφή μαζί μας. Φυσικά και γνωρίζουμε το πρόβλημα της κράτησης θέσης ή και έκδοσης εισιτηρίου, ειδικά τις περιόδους αιχμής όπως είναι αυτή που διανύουμε. Προφανώς, τώρα δεν θα συζητούσαμε για πράγματα «αυτονόητα» εν έτει 2023 αν δεν είχαν προηγηθεί τα χρόνια του Covid με ότι αυτό συνεπάγεται για την επιβίωση της εταιρείας μας με μηδενική κίνηση, που είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση όλων των ενεργειών μας για την αναβάθμιση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης του πελάτη-επιβάτη.

Παρ’ όλα αυτά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στην πλειοψηφία των λεωφορείων που εκτελούν υπεραστικά δρομολόγια λειτουργεί wi-fi και είμαστε στο τελικό στάδιο της υλοποίησης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, το οποίο σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας θα είναι στην διάθεση του επιβατικού κοινού μέχρι το τέλος Ιουνίου 2023, όπως και το καινούριο site, e-mail και η ολοκλήρωση της εγκατάστασης wi-fi σε όλο τον στόλο των λεωφορείων μας.

Μέχρι τότε, οι πελάτες-επιβάτες μπορούν να εξυπηρετούνται τηλεφωνικά από τις τηλεφωνικές γραμμές των κατά τόπους εκδοτηρίων μας, αλλά και από το τουριστικό μας γραφείο στο κέντρο της πόλης (Δροσοπούλου 7, τηλέφωνο 22310 22722) κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, στο οποίο μπορούν να εκδώσουν επί τόπου το εισιτήριό τους προς όλους τους προορισμούς που εξυπηρετούμε χωρίς να είναι αναγκασμένοι να μεταβούν στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων της οδού Ταϋγέτου και όσον αφορά το e-mail επικοινωνίας με την εταιρεία μας μπορούν να χρησιμοποιούν σε αυτό το μεταβατικό στάδιο την διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε ότι την όποια αύξηση της επιβατικής κίνησης είμαστε σε θέση να την εξυπηρετήσουμε, δρομολογώντας όσα λεωφορεία και αν απαιτηθούν προκειμένου να μεταφέρουμε όλους τους επιβάτες στους προορισμούς τους για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα, με ασφάλεια και συνέπεια.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να εκφράσουμε κι εμείς ένα «παράπονο» όσον αφορά την επιστολή του αναγνώστη σας: Στις πολύ σωστές και όμορφα διατυπωμένες παρατηρήσεις του δεν αναφέρει πουθενά ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι ίδιες για πάνω από 5 χρόνια, παρ’ όλο που το κόστος καυσίμων και τα λοιπά λειτουργικά μας έξοδα έχουν υπερδιπλασιαστεί!

Αγαπητό Lamiareport,

με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλο το προσωπικό του έγκριτου μέσου ενημέρωσης και σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της Φθιώτιδας καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

για την ΚΤΕΛ Α.Ε.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση