Γιατί σταμάτησαν οι εργασίες στα Καλύβια;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Απριλίου 2023 20:16 Γιατί σταμάτησαν οι εργασίες στα Καλύβια;

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 με τη συγκεκριμένη δημοσίευση ανακοινώθηκε από τη Δημοτική αρχή της πόλης η έναρξη των εργασιών ανακατασκευής της Λεωφόρου Καλυβίων εν μέσω τυμπανοκρουσιών και προεκλογικού κλίματος.

Μετά από μια εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 ξαφνικά τα μηχανήματα του εργολάβου ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ και αγνοούνται εδώ και 25 μέρες περίπου έχοντας ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ σε ελεεινή κατάσταση τα πεζοδρόμια τα οποία ουσιαστικά δεν υπάρχουν πλέον.

Βάζοντας σε κίνδυνο έτσι τους πολίτες οι οποίοι για τη μετακίνηση τους χρησιμοποιούν πλέον το οδόστρωμα της πολυσύχναστης Λεωφόρου Καλυβίων, είναι θέμα χρόνου να υπάρξει παράσυρση πεζού είτε ηλικιωμένου είτε παιδιού είτε κάποιου σοβαρού ατυχήματος .

Υπάρχει δυσκολία πρόσβασης σε πολλές κατοικίες των περιοίκων, καθώς και σε κάθετους δρόμους της Λεωφόρου.

Επιπλέον πλήττονται οι καταστηματάρχες της περιοχής διότι δεν υπάρχει πρόσβαση στις επιχειρήσεις τους. 

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν καλύτερα την ΚΑΤΑΝΤΙΑ την οποία έχει αφήσει ο εργολάβος. Δεν γνωρίζω αν εμπλέκονται και οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Θα σας παρακαλούσα πολύ να το δημοσιεύσετε διότι είναι  ο μόνος τρόπος να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι.

Αναγνώστης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση