Ράχες: «Αποκλεισμένη» η παραλία λόγω λαϊκής - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 11:06 Ράχες: «Αποκλεισμένη» η παραλία λόγω λαϊκής - ΦΩΤΟ

Κάθε Τετάρτη υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την πρόσβαση στην παραλία λένε οι επαγγελματίες στο LamiaReport…

«Κάτι πρέπει να γίνει με τη λαϊκή. Κάθε Τετάρτη κλείνει η πρόσβαση στην παραλία και ακόμη και όσοι ξέρουν από Ράχες δυσκολεύονται να προσεγγίσουν, πόσο μάλλον οι επισκέπτες…».

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν σε επαγγελματία των Ραχών, που είναι ένας από τους πολλούς που έχουν καταγγείλει στο LamiaReport την αδυναμία πρόσβασης στη γνωστή παραλία ακόμη και τους θερινούς μήνες με τη μεγάλη τουριστική κίνηση.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, κάθε Τετάρτη η λαϊκή κλείνει τον κεντρικό δρόμο, που είναι ουσιαστικά η μοναδική πρόσβαση στην παραλία, την οποία γνωρίζουν και οι επισκέπτες, αλλά προτείνει και η επίσημη πληροφοριακή ταμπέλα στην είσοδο της κωμόπολης.

«Μόνο αν είσαι ντόπιος θα βγάλεις άκρη. Ο επισκέπτης σίγουρα θα χαθεί, θα απελπιστεί και σίγουρα θα διαλέξει άλλη παραλία που η πρόσβαση είναι ελεύθερη. Κάτι πρέπει να γίνει, ειδικά τους θερινούς μήνες», προσθέτουν οι επαγγελματίες που περιμένουν άμεσα ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση