Ταλαιπωρία στο Γ.Ν. Λαμίας, χωρίς λόγο…

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 16:02 Ταλαιπωρία στο Γ.Ν. Λαμίας, χωρίς λόγο…

Την Κυριακή 9/7/2023 βρέθηκα στο Γ.Ν. Λαμίας θέλοντας να συνοδεύσω συγγενικό μου πρόσωπο που ασθένησε.

Μου είπαν ότι για την εισαγωγή θα πραγματοποιήσουν rapid test στον ασθενή ενώ για μένα δεν γίνεται να μου κάνουν rapid test, oπότε προκειμένου να συνοδεύσω τον ασθενή έπρεπε να τον αφήσω μόνο του να μεταβώ στο κέντρο της Λαμίας όπου ήταν το μοναδικό φαρμακείο που διενεργούσε rapid test και κατόπιν να επιστρέψω στο νοσοκομείο.

Ακριβώς την ίδια διαδικασία πραγματοποίησε και μία κοπέλα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη όπου είχε πάει το άλλο παιδάκι της για κάποιο πρόβλημα υγείας στο νοσοκομείο και έπρεπε να ταλαιπωρηθεί με 37ο C για να πραγματοποιήσει rapid test. Ευτυχώς που εγώ είχα μεταφορικό μέσο οπότε η διαδικασία ήταν λίγο ευκολότερη σε σχέση με κάποιους ηλικιωμένους που έπρεπε να καλέσουν ταξί για να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία.

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο πρέπει οι συνοδοί των ασθενών να υποστούν όλη αυτή την διαδικασία. Είναι τόσο δύσκολο να πραγματοποιηθεί ακόμη ένα rapid test στον συνοδό του ασθενή; Πόσο παραπάνω κοστίζει ένα ακόμη rapid test; Ζητήθηκε να  καλυφθεί το κόστος από το αρμόδιο Υπουργείο και αυτοί το αρνήθηκαν ;

Επιπλέον θεωρείτε ορθό και σωστό, η όλη διαδικασία ενημέρωσης του ιστορικού του ασθενούς και η διεξαγωγή του rapid test να διενεργείται από ένα ανοικτό παράθυρο στο πάρκινγκ των επειγόντων περιστατικών; Είναι τόσο δύσκολο να υπάρχει ένας  ιδιαίτερος χώρος για την  υποδοχή των ασθενών, με σεβασμό και αξιοπρέπεια; Για τα προσωπικά δεδομένα γνωρίζετε;

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, όλο το προσωπικό του νοσοκομείου (ιατρικό, νοσηλευτικό  και το προσωπικό φύλαξης), μας συμπεριφέρθηκαν με σεβασμό και ευγένεια, παρόλο το φόρτο εργασίας που έχουν επωμιστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση