Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΚΤΕΛ που ταξίδευαν από Αθήνα για Λαμία...

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 15:55 Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΚΤΕΛ που ταξίδευαν από Αθήνα για Λαμία...

Ξεκίνησε το λεωφορείο χωρίς κλιματισμό και παρουσίασε βλάβη στο Σχηματάρι...

«Ξεκίνησα από την Αθήνα με προορισμό τη Λαμία με λεωφορείο ΚΤΕΛ, από το σταθμό Λιοσίων και συγκεκριμένα με το δρομολόγιο στις 13:00, το οποίο ΔΕΝ είχε κλιματισμό!

Λίγο έξω από την Αθήνα σταμάτησε και ακούσαμε ότι ανέβασε θερμοκρασία... Ξεκίνησε μετά από λίγο και σταμάτησε ξανά στα Οινόφυτα στην Εθνική οδό, οπού ύστερα ξεκίνησε και πάλι...

Για πάνω από μία ώρα ήμασταν σταματημένοι στο Σχηματάρι μέσα στη ζέστη, χωρίς κλιματισμό και χωρίς νερό οι περισσότεροι, με ανθρώπους ηλικιωμένους και άλλους επιβάτες με προβλήματα υγείας.

Μας είπαν ότι το λεωφορείο έχει κάποιο πρόβλημα, μάλλον το ψυγείο του, κι έρχεται άλλο από την Ατάλαντη να μας πάρει... Το οποίο έφθασε στις 15:40!

Είναι δυνατόν τόση ταλαιπωρία χωρίς καμία ντροπή;

Είναι δυνατόν να μην ελέγχονται τα οχήματα πριν επιβιβαστούν οι επιβάτες και ξεκινήσει το ταξίδι;

Αυτό είναι επικίνδυνο!»

Αναγνώστρια

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση