Λύματα και δυσοσμία στην παραλία Καινούργιου, Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 16:00 Λύματα και δυσοσμία στην παραλία Καινούργιου, Καμένων Βούρλων

«Θέλουμε να σας καταγγείλουμε ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε τριάντα  (30) οικογένειες που μένουμε στη παραλία Καινούργιου, Καμένων Βούρλων δίπλα από το κάμπινγκ του ΕΟΤ.

Συγκεκριμένα πάνω από 4 μήνες μια αφόρητη δυσοσμία υπάρχει στη περιοχή μας. Ενημερώσαμε πολλές φορές το Δήμο Καμένων Βούρλων χωρίς κανένα αποτέλεσμα. 

Τελικά η δυσοσμία αυτή προέρχεται από σπασμένους αγωγούς που μεταφέρουν τα λύματα του βιολογικού καθαρισμού της πόλης Καμένων Βούρλων που υπολειτουργεί και πέφτουν μέσα στη θάλασσα της περιοχής μας και δίπλα από το κάμπινγκ του ΕΟΤ.

Η παραμονή μας είχε γίνει αφόρητη τόσο από τη δυσοσμία όσο και από τη μόλυνση του νερού της θάλασσας όπου κάνουμε μπάνιο εμείς και τα παιδιά μας.

Μια  επίσκεψη σας στη περιοχή μας όπου υπάρχει και παιδική χαρά θα σας το επιβεβαιώσει.

Ζητάμε τη δική σας συνδρομή δημοσιοποιώντας το πρόβλημά μας μήπως και βρεθεί κάποια λύση από αρμόδιο παράγοντα».

Κάτοικοι της περιοχής

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση