Γιατί δεν γίνονται τεστ Covid-19 το Σαββατοκύριακο σε κάποια δομή;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 09:51 Γιατί δεν γίνονται τεστ Covid-19 το Σαββατοκύριακο σε κάποια δομή;

Απαράδεκτη ανυπαρξία κρατικής δομής διενέργειας τεστ Covid-19 στη Λαμία το Σάββατο (2/9), αναγκαστική καταφυγή σε ιδιώτη με ιδία δαπάνη.

Καλησπέρα, είμαι κάτοικος Λαμίας και αναγνώστης του ενημερωτικού site σας

Ο λόγος που σας γράφω είναι ότι η σύζυγος μου και εγώ βρεθήκαμε σε έκτακτη ανάγκη διενέργειας τεστ για covid-19 στην πόλη της Λαμίας.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο στην πύλη  eodygov.gr για τα ενδεδειγμένα σημεία λήψης δειγμάτων στην πόλη της Λαμίας με δυσάρεστη έκπληξη διαπιστώσαμε ότι σήμερα Σάββατο 2/9/2023 δεν υπάρχει κρατική δομή διενέργειας τεστ covid-19
εν ενεργεία.

Συνεπώς, η καταφυγή στον ιδιωτικό τομέα( φαρμακείου ) ήταν απαραίτητη προκειμένου να καλυφθεί η έκτακτη αυτή ανάγκη με κόστος 10 ευρώ (5 κατ' άτομο) η οποία δαπάνη ίσως φαντάζει μικρή αλλά παραμένει μία αθέμιτη δαπάνη σε χαλεπούς καιρούς.

Θα ήθελα να εκφράσω την απέραντη  πικρία μου ως πολίτης για την εσκεμμένη υποχρηματοδότηση της Υγείας από την κυβέρνηση και την σταδιακή της παράδοση στον ιδιωτικό τομέα.

Πιθανότατα, βρέθηκαν και άλλοι συμπολίτες μου σε αυτή την άβολη  θέση και αναγκάστηκαν να εκταμιεύσουν αυτό  το ποσό αντίθετα με την προβλεπόμενη δωρεάν παροχή ακόμη και το Σαββατοκύριακο στο όνομα της 'νέας  κανονικότητας'
που επιβάλλει η σκληρή  και άτεγκτη αντικοινωνική πολιτική της κυβέρνησης με την περιστολή των κοινωνικών δαπανών προς όφελος των ιδιωτών.

Αναγνώστης

(τα στοιχεία μου παραμένουν στη διάθεσή σας)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση