Κάποιοι ξεχνούν ότι μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 12:43 Κάποιοι ξεχνούν ότι μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

Τι καταγγέλλει η Διοίκηση του «Αθλητικού Ομίλου Καινουρίου» για περιπτώσεις ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που δεν αφήνονται ελεύθεροι από τις διοικήσεις των ομάδων τους ενώ διαπραγματεύονται ακόμη και για εκείνους μετεγγραφή!

«Ενόψει της έναρξης του Β τοπικού -ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ - πρωταθλήματος , όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, όλες οι ομάδες κάνουν τον σχεδιασμό τους, οι διοικήσεις είναι σε συζητήσεις με υποψήφιους παίχτες και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προπονήσεις των αθλητών.

Η ομάδα μας, εξαρχής, στελεχώθηκε από νέα, ντόπια παιδιά με στόχο μια αξιοπρεπή ποδοσφαιρική πορεία και ποτέ δεν προσέγγισε με δόλιο τρόπο παίχτες που ανήκουν σε άλλες ομάδες. Όμως, ποτέ δεν θα κλείσει την πόρτα και σε οποιονδήποτε θελήσει οικειοθελώς να ενταχθεί στην οικογένεια μας.

Τις τελευταίες μέρες όμως ,έχει προκύψει ένα μεγάλο ζήτημα με ομάδα της ίδιας κατηγορίας,  παράγοντες της οποίας είτε ζητούν «ανταλλάγματα», ώστε να αφήσουν ελεύθερους παίκτες που «ανήκαν» μέχρι πρότινος στο δυναμικό τους, είτε τους «τάζουν» σε άλλες ομάδες χωρίς οι ίδιοι να είναι ενήμεροι, ούτε και σύμφωνοι.

Να υπενθυμίσουμε ,λοιπόν ,σε αυτό το σημείο σε όλους όσοι λειτουργούν κατ’ αυτόν τον τρόπο, εμμένοντας σε νοοτροπίες περασμένων εποχών ,πως εδώ μιλάμε για νέα παιδιά που παίζουν ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ποδόσφαιρο επειδή απλά το αγαπάνε, και έχουν κάθε δικαίωμα να επιλέξουν το που θα αγωνιστούν.

Η κοινωνία και ο τόπος είναι μικρός , όλα μαθαίνονται και όλοι κρινόμαστε για τις πράξεις μας!

Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να μην χρειάζεται να συζητάμε τα αυτονόητα!

Η διοίκηση της ομάδας θα επανέλθει, αν και εφόσον το ζήτημα δεν λυθεί άμεσα και με λογική.

Εκ του ΔΣ του ΑΟΚ»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση