Απάντηση ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ σε καταγγελία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 13:55 Απάντηση ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ σε καταγγελία

Σε απάντηση σχετικής καταγγελίας  από Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 ωρα 10:44 ‘’Αναγνώστη’’ σας άγνωστων λοιπών στοιχείων προς εμάς αναφέρουμε τα κάτωθι:

Α)Το κτίριο έχει παραχωρηθεί στην εθελοντική ομάδα με την ονομασία Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Φθιώτιδας  (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ) για τις ανάγκες εκπαίδευσης των μελών της καθώς και για αποθήκευση υγειονομικού  και υλικού επιχειρήσεων.

Ο χώρος πέριξ  του κτιρίου δεν ανήκει στην  αρμοδιότητα μας ούτε έχουμε αρμοδιότητα αστυνόμευσης αυτού ,παρά ταύτα έχουν γίνει ενέργειες  για ενημέρωση αρμοδίων φορέων

Β)Για την αβάσιμη έκφραση και χωρίς υπόσταση  ‘’εθελοντές της κακιάς ώρας’’ εκτός ότι προσβάλλει όλους του εθελοντές και εθελοντικές ομάδες της Φθιώτιδας  ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ τον αγαπητό άγνωστο προς εμάς αναγνώστη ότι μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας  για να τον ενημερώσουμε για το έργο μας καθώς και για την έννοια του εθελοντισμού. (Εθελοντισμός:ηθελημένη παροχή υπηρεσιών χωρίς το κίνητρο της υλικής ανταμοιβής, προς όφελος της κοινωνίας)

Γ) Για τον φωτισμό και τον κλιματισμό που αναφέρει όντας ενεργός πολίτης θα μπορούσε  να μας επισκεφθεί ή να επικοινωνήσει μαζί μας  και να ρωτήσει ,αλλά παρά ταύτα πιθανόν η θέση του κατήγορου από τον καναπέ και το μπαλκόνι να τον καλύπτει!!

Τον ενημερώνουμε λοιπόν για να μην τον ταλαιπωρούμε ότι ο φωτισμός χρησιμοποιείται για την ασφάλεια του κτιρίου και του κρίσιμου εξοπλισμού της ομάδας μας με λαμπτήρες  οικονομίας led,επιπλέον η κλιματιστική μονάδα είναι εκτός λειτουργίας τα δύο τελευταία χρόνια λόγω βλάβης.

Παρ’ όλα τα παραπάνω εφιστούμε την προσοχή το φίλο ‘’Αναγνώστη’’  ότι με την στάση του αυτή από την ασφάλεια του καθιστικού του καταδικάζει το πνεύμα  του εθελοντισμού  που κάποιοι  συνάνθρωποί του πρεσβεύουν   με κόστος προσωπικό ,οικογενειακό και οικονομικό γι’αυτους.

Παρακαλούμε εκ νέου για επικοινωνία μαζί μας για τυχόν  διευκρινήσεις και απορίες που τυχόν γεννηθούν και επιφυλάσσομαστε από δω και στο εξής παντός νομίμου δικαιώματος μας.

EK TΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ    

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση