Τρομακτικά μεγάλη παραβατική συμπεριφορά Ρομά στην Αταλάντη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 19:15 Τρομακτικά μεγάλη παραβατική συμπεριφορά Ρομά στην Αταλάντη

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για το τρομακτικά μεγάλο πρόβλημα που δημιουργούν οι Ρομά στο Κυπαρίσσι Φθιώτιδας.  Πριν σας απαριθμήσω τα προβλήματα θέλω να τονίσω ότι 1000 φορές που έχουμε καλέσει το ΑΤ Αταλάντης...σχεδόν όλες της φορές έρχεται είτε με μεγάλη καθυστέρηση...είτε μετά από πολύ ώρα.

Με λίγα λόγια... περνάνε για να τους βλέπουμε...κόβουν μια βόλτα και φεύγουν. Να σημειώσω ότι τα πιο κάτω περιστατικά τα ανέφερα και στους αστυνομικούς, αλλά με ενημέρωσαν ότι δεν θα κάνω τίποτα, γιατί αυτούς δεν τους αγγίζει τίποτα !!!!.

Εγώ πάντως θα κινηθώ νομικά για να ενημερωθεί ο εισαγγελέας Λαμίας.

Καταγγέλλω:

1) Συναλλαγή με ναρκωτικά μπροστά στην πόρτα μας...συνήθως έρχεται ένα άσπρο κλουβάκι με πινακίδες από διπλανό νομό, αλλά και ντόπια αυτοκίνητα επισκέπτονται τον καταυλισμό ειδικά από Αταλάντη.

2) Παίζουν μουσική δυνατά όλη μέρα και νύχτα και δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε και να ηρεμήσουμε. Εγώ ως ελεύθερος επαγγελματίας δεν έχω την απόδοση που πρέπει στην δουλειά μου, με αποτέλεσμα να έχω διαφυγόντα κέρδη από την επιχείρηση μου.

3) Αυτοσχέδιοι αγώνες με οδηγούς όλων των ηλικιών. Πιο συγκεκριμένα σε αγροτικό δρόμο κινούνται με πάνω από 120 km σκοτώνοντας 3 φορές κατοικίδια συντροφιάς. Τα αυτοκίνητα είναι ερείπια με λαμαρίνες να κρέμονται, χωρίς ασφάλεια ή ΚΤΕΟ... ΣΑΣ ΤΟΝΊΖΩ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΏΣΕΙ ΛΎΣΗ.

4)ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ, έχω ενημερώσει τη ΔΕΔΔΗΕ.... 1000 ΦΟΡΈΣ. Κάποιες φορές πάνε και το κόβουν το ρεύμα, αλλά της πιο πολλές φορές όχι, γιατί φοβούνται.

5) Παράνομα κτίσματα. Σε ενημέρωση της πολεοδομίας Αταλάντης, μετά από πολύ συζήτηση, ο υπάλληλος σήκωσε τον στυλό για να καταγράψει την αναφορά μου, λέγοντας μου ότι πρέπει να προσέχω τι καταγγέλλω !!!. Αναρωτιέμαι γιατί??? Κινδυνεύω????

6 ) Καύση υλικών και ελαστικών, το καλοκαίρι που μας πέρασε έπιασε και πυρκαγιά.

Και πολλά άλλα περιστατικά που μου διαφεύγουν, καθώς δεν είμαι σε θέση λόγω ψυχικής φόρτισης να σας τα αναφέρω.

Απευθύνομαι σε εσάς σαν τελευταία λύση στο πρόβλημα, ελπίζοντας να το δει ο Υπουργός ως πολιτικός προϊστάμενος όσων είναι επιφορτισμένοι με την ασφάλειά μας και την τήρηση της τάξης ή έστω οποιοσδήποτε άλλος υπεύθυνος, πριν χρειαστεί να αναλάβουμε μόνοι μας.

Αναγνώστης

ΥΓ: Τα στοιχεία μου είναι στη διάθεση της ηλεκτρονικής σας εφημερίδας για την επιβεβαίωση όσων καταγγέλλω.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση