Ανάρτηση νεαρής Λαμιώτισσας για ύποπτο άνδρα που τις παρακολουθούσε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 07:54 Ανάρτηση νεαρής Λαμιώτισσας για ύποπτο άνδρα που τις παρακολουθούσε

Διαβάστε καταγγελία που ανήρτησε στο Instagram και μας έστειλε μια κοπέλα για ύποπτο άνδρα που την παρακολουθούσε με τη φίλη της σε παρκάκι πίσω από τα σχολεία στην περιοχή της Έκθεσης

Στην ανάρτησή της η νεαρή Λαμιώτισσα ανέβασε φωτογραφία από ένα μπλε αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου είχε ύποπτη συμπεριφορά απέναντι σε αυτή και τη φίλη της...

Δείτε τι αναφέρει:

«Εχθές το απόγευμα με ακριβή ώρα 19:02 βρισκόμασταν στο παρκάκι πίσω από τα σχολεία 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο. Είχε κι άλλο κόσμο γύρω μας μέχρι που σε κάποια φάση συνειδητοποιήσαμε ότι ήμασταν οι δύο μας.

Η φίλη μου κατάλαβε ότι το αμάξι που ήταν σταματημένο για περίπου 10 λεπτά λίγο πιο πίσω από εμάς μας κοιτούσε επίμονα. Της είπα να κατέβει από το πεζούλι και να έρθει δίπλα μου στο παγκάκι. Τότε ο μεγάλος σε ηλικία άνδρας έβαλε μπρος το αμάξι, ήρθε πιο κοντά σε εμάς, σταμάτησε ακριβώς μπροστά μας προφανώς για να μας βλέπει καλύτερα επειδή μας έκρυβε λίγο ένα δέντρο και δεν είχε καθαρή ορατότητα.

Μέχρι τις 19:39 ο συγκεκριμένος άνδρας καθόταν ακριβώς μπροστά μας, μας κοιτούσε επίμονα και συνεχόμενα και γελούσε ειρωνικά.

Όταν σηκωνόμασταν όρθιες εγώ ή η φίλη μου έβγαζε όλο το κεφάλι του έξω από το παράθυρο.

Μετά από λίγη ώρα τον έβλεπα να κουνιέται πολύ περίεργα μέσα στο αμάξι ώσπου δεν άντεξα και έβγαλα το κινητό μου για να τον τραβήξω βίντεο.

Με το που είδε το κινητό μου πάτησε γκάζι και έφυγε πολύ γρήγορα. 

Δημοσιεύω την ιστορία για να προσέχετε τους εαυτούς σας.

Δεν ξέρω τι μπορεί να είχε συμβεί αν κάποια από εμάς ήταν μόνη της...»

Αναγνώστρια

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση