Καραντίνα τέλος για τον Τζο Μπάιντεν μετά από 18 μέρες – Αρνητικό και το δεύτερο τεστ κορονοϊού

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 17:03 Καραντίνα τέλος για τον Τζο Μπάιντεν μετά από 18 μέρες – Αρνητικό και το δεύτερο τεστ κορονοϊού

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν διαγνώστηκε σήμερα για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα αρνητικός στον κορονοϊό και θα εκτελεί ξανά με φυσική παρουσία τα καθήκοντά του και να πραγματοποιεί προεδρικά ταξίδια, δήλωσε ο γιατρός του Λευκού Οίκου.

Στις 21 Ιουλίου ο 79χρονος πρόεδρος Μπάιντεν είχε διαγνωστεί θετικός στην Covid-19 και λίγο αφότου ανέρρωσε και βγήκε από την καραντίνα, βρέθηκε ξανά θετικός.

Ο γιατρός του προέδρου των ΗΠΑ έκανε λόγο για σπάνια περίπτωση «επιστροφής» της νόσου, η οποία παρατηρείται σε ένα μικρό ποσοστό ασθενών που λαμβάνουν το αντιικό φάρμακο Paxlovid.

Όπως επισημαίνουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο Μπάιντεν βγήκε σήμερα από τον Λευκό Οίκο για πρώτη φορά μετά από 18 ημέρες!

Κι αυτό γιατί όταν μετά την πρώτη νόσηση βρέθηκε αρνητικός (στις 27 Ιουλίου) προτίμησε – με τη σύμφωνη γνώμη του θεράποντος ιατρού του – να μην φύγει από τον Λευκό Οίκο, όπου και ξανανόσησε στις 30 Ιουλίου.

 

 

Πηγή: NewsIt

Προσαρμοσμένη αναζήτηση