Τα παιδιά από την Αφρική που ξεσηκώνουν με το χορό τους το TikTok έχουν γίνει viral!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 16:55 Τα παιδιά από την Αφρική που ξεσηκώνουν με το χορό τους το TikTok έχουν γίνει viral!

Τις τελευταίες ημέρες κάποια παιδιά, με τη θετική τους ενέργεια, το χαμόγελο, τις γκριμάτσες και πρωτίστως τις χορευτικές τους ικανότητες έχουν γίνει Viral στα social media.

Στην εφαρμογή του TikTok, ένα είναι το προφίλ που μονοπωλεί το ενδιαφέρον, το προφίλ Masaka Kids African, με τα βίντεο του οποίου θα ξεσηκωθεί ακόμα και όποιος δεν το έχει και πολύ με τον ρυθμό.

Τα τρία αγόρια, με πρωταγωνιστή τον Πρίγκιπα Masaka (όπως αναγράφει και ο ίδιος το όνομά του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης), έχουν τον τρόπο τους να σε παρασύρουν στον ρυθμό τους σε κλάσματα δευτερολέπτων.

 

 

 

Ο λογαριασμός Masaka Kids Africana μετρά μόλις 2 χρόνια «ζωής», τα βίντεό του, ωστόσο, κάνουν θραύση και γίνονται viral σε όλον τον κόσμο το τελευταίο διάστημα. Αγαπημένα των followers τους είναι εκείνα όπου τα παιδιά χορεύουν στον ρυθμό πασίγνωστων τραγουδιών διάσημων καλλιτεχνών, όπως Harry Styles και Lewis Capaldi.

 

 

 

Πρόκειται για μια ομάδα νέων και πολυτάλαντων παιδιών από την πόλη Masaka της Ουγκάντα, στην Ανατολική Αφρική. Το σύνθημά τους είναι «Χόρεψε, σήκω και λάμψε» ενώ προωθούν την εκπαίδευση και την κοινωνική ευημερία των παιδιών σε όλον τον κόσμο μέσα από τον χορό και την απίθανη ενέργειά τους.

 

 

 

Η ενέργειά τους, ο ρυθμός, η κινησιολογία και οι γκριμάτσες τους καθώς χορεύουν, τραγουδούν, αισθάνονται και ελίσσονται ξυπόλητοι στα χώματα είναι μεταδοτική και, ένα είναι το σίγουρο, η ευτυχία κρύβεται όντως στα μικρά, στα απλά πράγματα -κάτι που μας θυμίζουν οι σταρ του λογαριασμού Masaka Kids Africana.

Υ.Γ: Άλλωστε, όπως γράφουν και στα περισσότερα βίντεο του, «η ευτυχία είναι πάντα δωρεάν»!

 

Πηγή: BOVARY.GR

Προσαρμοσμένη αναζήτηση