ΗΠΑ: Ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της ήταν serial killer και σκότωσε 70 γυναίκες σε 30 χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 17:35 ΗΠΑ: Ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της ήταν serial killer και σκότωσε 70 γυναίκες σε 30 χρόνια

Μια γυναίκα από την Αϊόβα σοκάρει με τους ισχυρισμούς της ότι ο πατέρας ήταν serial killer, έχοντας σκοτώσει πάνω από 50 γυναίκες προτού πεθάνει πριν από περίπου 10 χρόνια, με τις Αρχές της πολιτείας των ΗΠΑ να ερευνούν την υπόθεση.

Όπως αναφέρει η New York Post, η γυναίκα από την Αϊόβα είναι η Λούσι Στάντεϊ, κόρη του Ντόναλντ Ντιν Στάντεϊ, για τον οποίο υποστηρίζει ότι ήταν serial killer και ότι σκότωσε δεκάδες γυναίκες. Μάλιστα, η ίδια πιστεύει ότι μπορεί να σκότωσε μέχρι και 70 γυναίκες μέσα σε 30 χρόνια, τις οποίες έθαβε η ίδια και τα αδέλφια της σε ένα βαθύ πηγάδι, επειδή τους ανάγκαζε.

«Ξέρω που είναι θαμμένες οι γυναίκες» είπε σε συνέντευξή της στο Newsweek και πρόσθεσε ότι «μας έλεγε ότι πρέπει να πάμε στο πηγάδι, και ήξερα τι σήμαινε αυτό. Κάθε φορά που πήγαινα στο πηγάδι ή τους λόφους, πίστευα ότι δεν θα γυρνούσα πίσω. Πίστευα ότι θα με σκότωνε επειδή δεν θα μπορούσαν να κρατήσω το στόμα μου κλειστό».

Σκυλιά ανιχνευτές πιθανόν επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της

Οι Αρχές ερευνούν την καταγγελία της γυναίκας από την Αϊόβα, με τον σερίφη του Φρέμοντ, Κέβιν Άιστροπ, να αποκαλύπτει ότι οι αντιδράσεις των δύο σκύλων ανιχνευτών που ερεύνησαν την περιοχή, πιθανόν να υποδεικνύουν όντως την ύπαρξη πτωμάτων σε αποσύνθεση.

«Η ιστορία που αφηγείται είναι τρομερή αλλά δεν έχουμε άλλες αποδείξεις εκτός από αυτές τις αντιδράσεις των εκπαιδευμένων σκύλων… Χρειαζόμαστε περισσότερες αποδείξεις», δήλωσε ο Άιστροπ στην εφημερίδα Des Moines Register και παραδέχθηκε ότι οι αντιδράσεις των σκύλων είναι αξιόπιστες, γι’ αυτό θα γίνουν και νέες έρευνες.

Η Στάντεϊ έκανε την καταγγελία από πέρυσι, όμως το γραφείο του σερίφη χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να εντοπίσει το πηγάδι και να πάρει το «οκ» από τους σημερινούς ιδιοκτήτες εκείνης της έκτασης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες με τους σκύλους.

Η ειδεχθής δράση του πατέρα της Στάντεϊ

Όπως αποκάλυψε η ίδια στο Newsweek, ο πατέρας της παρέσερνε γυναίκες στο αγρόκτημά του στην Αϊόβα και τις σκότωνε. Τα θύματά του ήταν κυρίως εργάτριες του σεξ ή περαστικές ταξιδιώτισσες από την Ομάχα ή τη Νεμπράσκα.

Ήταν μονίμως μεθυσμένος και ευέξαπτος και συνήθως έσπαγε τα κεφάλια των θυμάτων του μέσα στο τροχόσπιτο της οικογένειας ενώ η διεστραμμένη δράση του δεν σταματούσε εκεί, αφού φρόντιζε να ξέρουν τα παιδιά του τις αποτρόπαιες και ανατριχιαστικές πράξεις του.

Ο Ντόναλντ Στάντεϊ πέθανε το 2013 σε ηλικία 75 ετών ενώ ο αδελφός της αυτοκτόνησε σε ηλικία 39 ετών. Η ίδια, που ζει μέχρι σήμερα, έχει εξομολογηθεί όσα έκανε ο πατέρας της σε δασκάλους, ιερείς και αστυνομικούς στην Αϊόβα και τη Νεμπράκα, όμως λέει ότι κανείς δεν την πίστεψε.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση