Ερντογάν: Οπαδοί πετούσαν ροδοπέταλα στη λιμουζίνα του - Έφτιαξαν και προεκλογικό τραγούδι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 10:02 Ερντογάν: Οπαδοί πετούσαν ροδοπέταλα στη λιμουζίνα του - Έφτιαξαν και προεκλογικό τραγούδι

Δείτε το βίντεο - «Δεν έχει παραστρατήσει ποτέ, με τον έρωτα αυτό είναι στις διαταγές του λαού του!»

Με ροδοπέταλα κάλυψαν το αυτοκίνητο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν οπαδοί του τούρκου προέδρου, ενώ τραγούδησαν και προεκλογικό τραγούδι για τον Τούρκο πρόεδρο.

Τόνοι ροδοπέταλα έπεσαν ενώ ο Ερντογάν κινείτο με τη λιμουζίνα σε περιοχή της Τουρκίας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, οι στίχοι του τραγουδιού λένε: «Έχτισε γέφυρα αγάπης στις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων, έχει γίνει θρύλος στα στόματα και στις γλώσσες τους. Δεν έχει παραστρατήσει ποτέ, με τον έρωτα αυτό είναι στις διαταγές του λαού του! H ελπίδα του λαού ο Ερντογάν, το όνομα του είναι Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν!».

Πηγή: newsbeast.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση