O Έλον Μασκ μπήκε με νεροχύτη στο Τwitter και καθησυχάζει για τις απολύσεις, ενόψει εξαγοράς μέχρι αύριο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 10:14 O Έλον Μασκ μπήκε με νεροχύτη στο Τwitter και καθησυχάζει για τις απολύσεις, ενόψει εξαγοράς μέχρι αύριο

Ο Έλον Μασκ έσπευσε να καθησυχάσει τους υπαλλήλους του Twitter ότι δεν σκοπεύει να απολύσει το 75% του προσωπικού, όταν αναλάβει την εταιρεία, αναφέρει το Bloomberg, επικαλούμενο «άτομα που γνωρίζουν το θέμα».

Πρόκειται για μια υπαναχώρηση σε σχέση με αυτό που φέρεται να είπε ο Μασκ την περασμένη εβδομάδα , όταν η Washington Post μετέδωσε ότι το νέο αφεντικό του Twitter σκοπεύει να μειώσει τους υπαλλήλους του από περίπου 7.500 σήμερα σε 2.000. Ο Μασκ, οποίος χθες έκανε μια απρόσμενη είσοδο στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας με έναν νεροχύτη ανά χείρας, προκαλώντας απορία, αλλά και νευρικότητα αναφορικά με τις προθέσεις του, απευθυνόμενος σε εργαζομένους του μέσου κοινωνικής δικτύωσης στα γραφεία στο Σαν Φρανσίσκο διέψευσε τον αριθμό που αναφέρθηκε προηγουμένως.

O Eλον Μασκ γίνεται το νέο αφεντικό του Twitter, αγωνιούν οι υπάλληλοι

Ο "Chief Twit" όπως περιγράφει τώρα εαυτόν στο προφίλ του στο Twitter, είχε αναφερθεί ειρήσθω εν παρόδω σε απολύσεις προσωπικού όταν αναλάβει το Twitter, μια συμφωνία 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων που αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή. Ωστόσο, η άμεση απώλεια του 75% του προσωπικού του Twitter, ή περίπου 5.600 υπαλλήλων, πιθανότατα θα άφηνε την εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης ανενεργή. Οι υπάλληλοι του Twitter εξακολουθούν, πάντως, παρά τις διαβεβαιώσεις του Μασκ, να αγωνιούν για τις αναμενόμενες περικοπές προσωπικού ως μέρος της εξαγοράς, σύμφωνα με το Bloomberg.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση