Βελιγράδι: Πατέρας ξυλοκόπησε την 14χρονη κόρη του γιατί δεν έκανε καλή προπόνηση στο τένις

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 21:00 Βελιγράδι: Πατέρας ξυλοκόπησε την 14χρονη κόρη του γιατί δεν έκανε καλή προπόνηση στο τένις

Το περιστατικό σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο Βελιγράδι και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αφού έχει καταγραφεί σε βίντεο και δείχνει έναν πατέρα να ξυλοκοπάει βάναυσα την 14χρονη κόρη του, επειδή δεν τα πήγε καλά στην προπόνηση που έκανε για το τένις.

Το περιστατικό έγινε γνωστό από τον Σέρβο ακτιβιστής Ιγκόρ Τζούριτς, όπου ανέβασε το σχετικό βίντεο στο Twitter, σύμφωνα με την sportskeeda.com.

Στο βίντεο διακρίνεται ο πατέρας που είναι και προπονητής του παιδιού, να το βαράει με χαστούκια και στη συνέχεια να το ξαπλώνει κάτω, όπου αρχίζει να το κλωτσάει και να του φωνάζει.

«Άλλη μια πράξη βίας από πατέρα εναντίον της κόρης του. Πληροφορήθηκα ότι πρόκειται για οικογένεια που προέρχεται από την Κίνα. Θα υποβάλουμε ποινικές διώξεις και σε αυτό το τέρας», έγραψε ο Τζούριτς.

Μάλιστα, το περιστατικό σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ερυθρού Αστέρα, ενώ ο πατέρας οδηγήθηκε στο τμήμα.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ, σκληρές εικόνες:

πηγή: newsbeast.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση