Επίθεση με μαχαιριές στον Γιάννη Μάρκου: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις των δυο νεαρών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 21:53 Επίθεση με μαχαιριές στον Γιάννη Μάρκου: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις των δυο νεαρών

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη έλαβε ο 26χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας του επιχειρηματία. Εικόνες-ντοκουμέντα που οδήγησαν σε δύο συλλήψεις.

Ένα νέο βίντεο από την υπόθεση με την επίθεση στον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 19χρονος σταθμεύει το αυτοκίνητό του και μαζί με τον 26χρονο κατευθύνονται στο κατάστημα, προκειμένου να αγοράσουν φαγητό.

Εκείνη την ώρα περισσότερα από δέκα άτομα περιμένουν τη σειρά τους, αλλά οι δύο νεαροί πηγαίνουν κατευθείαν στο ταμείο. Ένας άνδρας, που συζητά με τον Γιάννη Μάρκου, αντιλαμβάνεται ότι αψήφησαν τη σειρά προτεραιότητας και εκφράζει παράπονο στον 19χρονο.

Σε εκείνο το σημείο ξεκινά η αντιπαράθεση του 26χρονου με τον Γιάννη Μάρκου, ο οποίος πλησιάζει τον νεαρό.

Οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος απαθανατίζουν σκηνές από τη συμπλοκή των δύο ανδρών, αλλά όχι τη στιγμή με τα πολλαπλά χτυπήματα με το μαχαίρι στο μηρό, την κοιλιακή χώρα και τα χέρια του Γιάννη Μάρκου.

Οι δύο νεαροί επιστρέφουν στο αυτοκίνητο του 19χρονου. Μαζί τους και ένας άνδρας, ο οποίος ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν επιχείρησε να τους σταματήσει, αναφέρει ο ΑΝΤ1.

Χωρίς να χάσουν χρόνο επιβιβάζονται στο όχημα και σπεύδουν να εξαφανιστούν. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 19χρονο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Ο 26χρονος παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στις αρχές. Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και έτσι οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στον ανακριτή.

«Σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται τον νομικό όρο της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Αυτό που μας απασχολεί είναι η υγεία του παθόντος, να καλυτερεύσει», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του 26χρονου, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

πηγή: gazzetta.gr

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση