Η στολή του Μασκ για το Halloween που μπέρδεψε τους fans!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 09:40 Η στολή του Μασκ για το Halloween που μπέρδεψε τους fans!

Άγνωστη η πηγή έμπνευσης του νέου ιδιοκτήτη του Twitter.

To Halloween, όπως φαίνεται δεν είναι απλή υπόθεση στις ΗΠΑ, πόσο μάλλον για τους celebrities.

Η πηγή έμπνευσης ποικίλει και καμία φορά  φτάνει ακόμα και στο σημείο να... μπερδέψει, όπως στην περίπτωση του Έλον Μασκ, ο οποίος διάλεξε μία στολή, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει ποιος είναι ντυμένος.

Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, επέλεξε ένα... ιδιαίτερο αποκριάτικο κοστούμι που θυμίζει -χωρίς να είναι- ήρωα της Marvel, σε πάρτι της Χάιντι Κλουμ για το Halloween.

Ο δισεκατομμυριούχος Mr. Tesla, μάλιστα δεν παρέλειψε να «ανεβάσει» φωτογραφία στο Twitter, στην οποία ποζάρει δίπλα στη μητέρα του, η οποία είναι ντυμένη «Κρουέλα ντε Βιλ», ο «κακός» χαρακτήρας από την ταινία «Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας».

Μπορεί η στολή του Μασκ να μπέρδεψε πολλούς, αμερικανικά ΜΜΕ, όμως, αναφέρουν ότι κοστίζει 7.500 δολάρια, ενώ η ενοικίασή της περιορίζεται στα 1000.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση