Καλόγρια - νικήτρια του Voice of Italy αλλάζει ζωή και γίνεται σερβιτόρα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 12:43 Καλόγρια - νικήτρια του Voice of Italy αλλάζει ζωή και γίνεται σερβιτόρα

«Πρέπει να ακούτε την καρδιά σας με θάρρος. Η αλλαγή είναι σημάδι εξέλιξης»

Μια καλόγρια με το όνομα Cristina Scuccia, η οποία κέρδισε τον θαυμασμό τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και του κοινού με την ερμηνεία της στο «Voice of Italy» πριν λίγα χρόνια, ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εκκλησιαστικά της καθήκοντα και να εργαστεί ως σερβιτόρα στην Ισπανία.

Η Scuccia, η οποία εκείνη την εποχή ήταν μια εκ των μοναχών στο μοναστήρι των Ουρσουλίνων στο Μιλάνο, κέρδισε το σόου με την ερμηνεία της στο «What a Feeling», το τραγούδι-θέμα της ταινίας Flashdance. Αργότερα δημιούργησε ένα άλμπουμ, το οποίο χάρισε στον Πάπα Φραγκίσκο, που περιλάμβανε μια διασκευή του Like a Virgin της Madonna. Το ταλέντο της προσέλκυσε ακόμη και επαίνους από ορισμένους Ιταλούς καρδιναλίους, αλλά οκτώ χρόνια μετά η 34χρονη Scuccia ανακοίνωσε σε ιταλικό talk show το βράδυ της Κυριακής ότι εγκατέλειψε το μοναχισμό.

Ντυμένη με ψηλά τακούνια και κόκκινο παντελόνι, με σκουλαρίκι στη μύτη και μακριά σκούρα μαλλιά, δήλωσε στην εκπομπή Verissimo: «Πιστεύω ότι πρέπει να ακούτε την καρδιά σας με θάρρος. Η αλλαγή είναι σημάδι εξέλιξης, αλλά είναι πάντα τρομακτική, γιατί είναι πιο εύκολο να αγκιστρωθεί κανείς στις βεβαιότητές του παρά να αμφισβητήσει τον εαυτό του. Υπάρχει σωστό ή λάθος;»

 

Η Scuccia δήλωσε ότι η αποχώρηση από τον μοναχισμό-μια απόφαση που την βοήθησε να επεξεργαστεί ένας ψυχολόγος- δεν σημαίνει ότι απαρνήθηκε την πίστη της και ότι εξακολουθεί να κυνηγάει το όνειρό της για καριέρα στη μουσική.

«Επέλεξα να ακολουθήσω την καρδιά μου χωρίς να σκέφτομαι τι θα έλεγαν οι άνθρωποι για μένα», πρόσθεσε. «Έκανα ένα άλμα πίστης και ανησυχούσα μήπως καταλήξω κάτω από μια γέφυρα, το επαναλάμβανα πάντα αυτό στον ψυχολόγο μου», πρόσθεσε.

Η Scuccia δήλωσε ότι ζει πλέον «με ένα χαμόγελο» στην Ισπανία, όπου εργάζεται ως σερβιτόρα.

 

 

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση