Γυναίκα αποκαλύπτει ότι ο πρώην της ζήλευε τα πάντα...μέχρι και το σκύλο της (vid)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 22:30 Γυναίκα αποκαλύπτει ότι ο πρώην της ζήλευε τα πάντα...μέχρι και το σκύλο της (vid)

Σε ένα σχόλιο στο TikTok, η Maddy έγραψε ότι ο πρώην της ζήλευε επίσης τη σχέση της με τον πατέρα της.

Μια TikToker λέει ότι ο πρώην φίλος της ζήλεψε τη στοργή που έδινε στον αρσενικό σκύλο της. Οι σχολιαστές στο βίντεό της μοιράστηκαν παρόμοια γελοίες εμπειρίες με πρώην.

Σε ένα TikTok που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα(20/11), η Maddy λέει ότι ο πρώην φίλος της της είχε στείλει μήνυμα: «Απλά δεν αισθάνομαι άνετα με το να τον αγκαλιάζεις συνέχεια», αναφερόμενος πάντα στον αρσενικό σκύλο της. Είπε επίσης ότι θα ένιωθε «άνετα» και θα ήταν μια «χαρά» με το να αγκαλιάζει ένα θηλυκό σκύλο.

Την Τρίτη(21/11), το βίντεο της Maddy είχε σχεδόν 300.000 προβολές στο TikTok. Σε ένα μήνυμα στη πλατφόρμα προς την Daily Dot, η Maddy εξήγησε ότι δεν έχει πλέον σχέση με τον συγκεκριμένο άνδρα.

Λέει ότι έλαβε το γραπτό μήνυμα από τον πρώην της αφού του έστειλε μια φωτογραφία της με τον αρσενικό σκύλο της. Το αγόρι της είπε ότι ένιωθε ιδιαίτερα άβολα με το ότι ο σκύλος της «ήταν τόσο κοντά στον καβάλο [της]».

Οι χρήστες του TikTok σχολίασαν τη συγκεκριμένη ανάρτηση με ιστορίες που σχετίζονταν με σκηνές τρόμου από πρώην που ζήλευαν τα κατοικίδια και τα αρσενικά μέλη της οικογένειάς τους.

«Ούτε ο πρώην μου ήθελε να αγκαλιάζω αρσενικά μέλη της οικογένειας», σχολίασε μια άλλη κοπέλα

«Ο πρώην μου μου ενοχλήθηκε φανερά με τον μικρότερο αδελφό μου που αποκοιμήθηκε πάνω μου κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού ταξιδιού για κάμπινγκ», σχολίασε ένας άλλος Tiktoker.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση