Το… ατύχημα του προέδρου του Σουδάν που έγινε viral και δίχασε τους χρήστες του διαδικτύου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 14:49 Το… ατύχημα του προέδρου του Σουδάν που έγινε viral και δίχασε τους χρήστες του διαδικτύου

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει τον πρόεδρο του Νότιου Σουδάν, Σάλβα Κιίρ Μαγιαρντίτ, να μην μπορεί να κρατηθεί με αποτέλεσμα να κάνει την ανάγκη του δημόσια.

Το “ατύχημα” συνέβη ενώ ο 71χρονος πρόεδρος εγκαινίαζε ένα οδικό έργο.

Συγκεκριμένα, τα… έκανε πάνω του κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου. Η εκδήλωση μεταδιδόταν live, με αποτέλεσμα η ατυχής στιγμή να γίνει viral.

Σημειώνεται ότι ο Μαγιαρντίτ πιθανότατα πάσχει από ουρολοίμωξη.

Το βίντεο δίχασε τα social media, καθώς κάποιοι κατηγόρησαν τους εικονολήπτες ότι δυσφημούν τον πρόεδρο με αυτόν το βίντεο, ενώ άλλοι υποστήριξαν πως ήταν σωστή κίνηση προκειμένου να δείξουν ότι δεν είναι ικανός να ηγείται μιας χώρας.

Πηγή: enikos.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση