Τουρκία: Οροφή αίθουσας ξενοδοχείου κατέρρευσε κατά την προβολή ντοκιμαντέρ – Τουλάχιστον 32 τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 10:42 Τουρκία: Οροφή αίθουσας ξενοδοχείου κατέρρευσε κατά την προβολή ντοκιμαντέρ – Τουλάχιστον 32 τραυματίες

Τουλάχιστον 32 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε η οροφή αίθουσας σε ξενοδοχείο της πόλης Σαρίκαμις, στην επαρχία Καρς της βορειοανατολικής Τουρκίας.

Το ατύχημα στην επαρχία της Τουρκίας σημειώθηκε στη διάρκεια εκδήλωσης για την προβολή ντοκιμαντέρ στο ξενοδοχείο, αφιερωμένου στη μάχη του 1914 μεταξύ του οθωμανικού και του ρωσικού στρατού.

Διασώστες απεγκλώβισαν δεκάδες ανθρώπους και 32 τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο. Εξ αυτών, 23 πήραν εξιτήριο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

Ο υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού Μεχμέτ Κασάπογλου επισκέφθηκε το νοσοκομείο και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση