Έφυγε από τη ζωή στα 33 του γνωστός TikToker -Δοκίμαζε φαγητά και ληγμένα τρόφιμα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 19:41 Έφυγε από τη ζωή στα 33 του γνωστός TikToker -Δοκίμαζε φαγητά και ληγμένα τρόφιμα

Συγκλονισμένοι από τον θάνατο του TikToker, Taylor Brice LeJeune, γνωστός ως Waffler69 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι οι χρήστες του διαδικτύου.

Ο LeJeune «έφυγε» από τη ζωή στα 33 του χρόνια, με τον αδελφό του Clayton Claydorm να αναφέρει ως πιθανή αιτία την «καρδιακή προσβολή».

«Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και, περίπου μιάμιση ώρα αργότερα απεβίωσε. Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί στο εγγύς μέλλον με όλα αυτά, αλλά σκέφτηκα ότι πρέπει να μπω στο TikTok και να σας ενημερώσω», ανέφερε ο αδελφός του σε ένα βίντεο.

Ο LeJeune, ένας κριτικός φαγητού με έδρα τη Λουιζιάνα και δημιουργός περιεχομένου στο TikTok που έγινε γνωστός για τα βίντεο που ετοίμαζε και δοκίμαζε ασυνήθιστα τρόφιμα, μερικά από τα οποία είχαν λήξει.

Πρόσφατα, ο Waffler69 επιχείρησε να δει αν ο ηλεκτρικός βραστήρας τσαγιού του μπορούσε να βράσει ένα ολόκληρο πακέτο χοτ ντογκ, ενώ τον Δεκέμβριο, δοκίμασε ένα δημητριακό «Adams Family» από το 1991.

Μετά την ανάρτηση του αδελφού του TikToker και το κοινωνικό δίκτυο γέμισε μηνύματα από θαυμαστές του.

@wafffler69 Replying to @lizmars69 I have dipped the Loop into the waters of lake minnetonka #big #fruit #loop #cereal #mschf #food #foodtok @wafffler69 ♬ original sound - wafffler69

«"Αναπαύσου ήρεμα. Έφερες τόση ευτυχία σε αυτόν τον κόσμο & σε μένα προσωπικά», απάντησε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Είμαι τόσο λυπημένος που κλαίω στη δουλειά».

Ένας άλλος follower την τελευταία ανάρτηση του LeJeune στη σελίδα του, στην οποία δοκίμαζε το Big Fruit Loop, σημείωσε: «RIP @wafffler69 το πνεύμα και η ενέργειά σου ήταν απαράμιλλα και θα μας λείψεις πολύ».

«Είμαι συντετριμμένος», έγραψε άλλος «Ήταν καλός τύπος. Αναπαύσου αδελφέ.» 

Με πληροφορίες Today & NBC

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση