Ιερουσαλήμ: 13χρονος Παλαιστίνιος ο δράστης της νέας επίθεσης με 2 τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 16:04 Ιερουσαλήμ: 13χρονος Παλαιστίνιος ο δράστης της νέας επίθεσης με 2 τραυματίες ΦΩΤΟ REUTERS

Ο δράστης της επίθεσης από την οποία τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι -ένας πατέρας και ο γιος του- σήμερα το πρωί σε συνοικία της Ανατολικής Ιερουσαλήμ, είναι ένας 13χρονος Παλαιστίνιος, όπως ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.

Η επίθεση έγινε στον αρχαιολογικό χώρο της Πόλης του Δαβίδ, στην παλαιστινιακή συνοικία Σιλωάμ και ο έφηβος “εξουδετερώθηκε και τραυματίστηκε”.

Η ισραηλινή υπηρεσία Μαγκέν Νταβίντ Αντόμ (MDA), το αντίστοιχο του Ερυθρού Σταυρού, ανακοίνωσε ότι έλαβε τηλεφωνική κλήση στις 10:42 με την οποία ενημερώθηκε για “τρομοκρατική επίθεση”.

“Ένας 23χρονος άνδρας βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και άλλος ένας 47χρονος σε μέτρια ως σοβαρή κατάσταση, με τραύματα από σφαίρες στο άνω μέρος του σώματος”, διευκρίνισε εκπρόσωπος της MDA.

“Φτάσαμε γρήγορα στο σημείο και είδαμε δύο θύματα ένοπλης επίθεσης”, ανέφερε σε ανακοίνωση ο Φάντι Ντεκιντέκ, γιατρός της MDA. Αυτός διευκρίνισε ότι τα θύματα είχαν τις αισθήσεις τους και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό έρχεται μία ημέρα μετά την επίθεση από ένοπλο Παλαιστίνιο, ο οποίος άνοιξε πυρ σκοτώνοντας 7 ανθρώπους κοντά σε συναγωγή στην Ανατολική Ιερουσαλήμ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση