Η στιγμή που μια 10χρονη με αλωπεκία φορά περούκα για πρώτη φορά: «Αντίδραση ανεκτίμητη!»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 14:06 Η στιγμή που μια 10χρονη με αλωπεκία φορά περούκα για πρώτη φορά: «Αντίδραση ανεκτίμητη!»

Το βίντεο με την αντίδραση της μικρής Λίλα έχει γίνει viral.

Σε έναν ιδανικό κόσμο, όλα τα παιδιά θα είχαν ίσες ευκαιρίες, υγεία και όλα όσα χρειάζονται για μια όμορφη ζωή.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια παιδιά που καλούνται να αντιμετωπίσουν τεράστιες προκλήσεις, όπως ένα 9χρονο κορίτσι που έχασε τα μαλλιά της λόγω αλωπεκίας και η στιγμή που αποκτά για πρώτη φορά περούκα καταγράφηκε σε ένα συγκινητικό βίντεο, το οποίο έγινε viral.

«Η 10χρονη Λίλα δεν είχε δει τον εαυτό της με μαλλιά εδώ και χρόνια λόγω αλωπεκίας», έγραψε η @wigsbytiffani στο βίντεο, που δημοσίευσε. «Η αντίδρασή της είναι ανεκτίμητη».

Και πραγματικά είναι. Στο βίντεο, η 10χρονη δείχνει τόσο χαρούμενη με αυτό που βλέπει στον καθρέφτη, αγγίζοντας συνεχώς τα μαλλιά της.

«Η αντίδρασή της ήταν ανεκτίμητη!», σχολίασε κάποιος χρήστης.

«Δεν νομίζω ότι περίμενε να φαίνεται τόσο ρεαλιστικό», σημείωσε άλλος.

«Ως κάποιος που έχει αντιμετωπίσει την αλωπεκία σχεδόν τη μισή μου ζωή, αυτό με κάνει να δακρύζω», έγραφε άλλο σχόλιο. 

«Αυτό είναι καταπληκτικό. Σας ευχαριστώ που κάνατε αυτά τα παιδιά να χαμογελάσουν ξανά», είπε άλλος.

Βέβαια, οι περισσότεροι χρήστες έσπευσαν να τονίσουν πως το συγκεκριμένο κοριτσάκι και τόσες άλλα σαν εκείνη είναι εξίσου όμορφα και χωρίς τα μαλλιά τους, αλλά σε κάθε περίπτωση αξίζουν να νιώθουν φυσιολογικά αν το επιθυμούν, αναγνωρίζοντας πως μια εντυπωσιακή περούκα μπορεί να συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στο να συμβεί αυτό.

Η Tiffany Calix δημοσιεύει συχνά βίντεο ανθρώπων με αλωπεκία, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά, για τους οποίους φτιάχνει περούκες καταγράφοντας κάθε φορά τις μοναδικές αντιδράσεις τους:

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση