Η Φινλανδία ψάχνει 10 τυχερούς για να τους διδάξει τι σημαίνει ευτυχία - Όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023 15:08 Η Φινλανδία ψάχνει 10 τυχερούς για να τους διδάξει τι σημαίνει ευτυχία - Όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Τα άτομα που θα επιλεγούν θα παρακολουθήσουν το «Masterclass της ευτυχίας» σε ένα πανέμορφο τοπίο.

Όλες οι χώρες αναζητούν συνεχώς τρόπους για να προωθήσουν τη μοναδική τους κουλτούρα και να προσελκύσουν τουρίστες. Η Φινλανδία έχει όμως τον πιο δελεαστικό τρόπο.

Η Φινλανδία έχει αναδειχθεί για πέντε συνεχόμενα χρόνια, η πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο από την Έκθεση Παγκόσμιας Ευτυχίας, και είναι έτοιμη να μοιραστεί το μυστικό της.

Για να γίνει αυτό, προσφέρει ένα Masterclass της Ευτυχίας με όλα τα έξοδα πληρωμένα, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων και των καταλυμάτων, μέσω του Visit Finland.

Η πρώτη χώρα που θα φιλοξενήσει ποτέ το δικό της masterclass, η Φινλανδία θα φέρει σε επαφή τους τυχερούς συμμετέχοντες με ειδικούς coaches που θα τους καθοδηγήσουν προς έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής που προάγει την ευτυχία με τον φινλανδικό τρόπο.

Το coaching θα καλύψει τέσσερα βασικά θέματα: φύση και τρόπος ζωής, υγεία και ισορροπία, σχεδιασμός και καθημερινότητα και φαγητό και ευεξία.

Το Masterclass της Ευτυχίας θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου 2023 στο Kuru Resort στη Φινλανδία. Δέκα τυχεροί συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο θα φτάσουν στη Φινλανδία στις 11 Ιουνίου και θα αναχωρήσουν στις 16 Ιουνίου.

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές έως τις 2 Απριλίου και οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο visitfinland.

«Συχνά ρωτούν τους Φινλανδούς «γιατί είσαι τόσο χαρούμενος;» Πιστεύουμε ότι η φινλανδική ευτυχία πηγάζει από τη στενή σχέση με τη φύση και τον ισορροπημένο τρόπο ζωής μας», δήλωσε ο Heli Jimenez, επικεφαλής του International Marketing στο Business Finland.

«Η Φινλανδία είναι γεμάτη από καθηλωτικές εμπειρίες ανάμεσα στη φύση. Τα αναζωογονητικά δάση, οι γοητευτικές λίμνες και τα ζωντανά τοπία του αρχιπελάγους είναι όλα τέλεια μέρη για να χαλαρώσετε να έρθετε σε επαφή με την εσωτερική σας ευτυχία.» πρόσθεσε.

Πηγή: Visit Finland

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση