Νέα Υόρκη: Άνδρας απειλεί να βουτήξει από μπαλκόνι 31ου ορόφου – Τον καταδιώκει το FBI

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 18:40 Νέα Υόρκη: Άνδρας απειλεί να βουτήξει από μπαλκόνι 31ου ορόφου – Τον καταδιώκει το FBI

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται από νωρίς το πρωί (ώρα ΗΠΑ) στο κέντρο της Νέας Υόρκης, όπου ένας καταδιωκόμενος άντρας από το FBI έχει κλειδαμπαρωθεί σε διαμέρισμα του 31ου ορόφου του πολυτελούς κτηρίου κατοικιών CitySpire και απειλεί να βουτήξει στο κενό.

Ο ύποπτος, που δεν έχει ταυτοποιηθεί και δεν είναι γνωστό γιατί τον καταδιώκει το FBI, κατάφερε να εισβάλλει στο διαμέρισμα του 31ου ορόφου του κτηρίου CitySpire στην οδό West 56th κοντά στο Central Park και απειλεί εδώ και πολλές ώρες ότι θα βουτήξει στο κενό, αν δεν τον αφήσουν.

Στο σημείο έχουν σπεύσει οι Αρχές αλλά και απλός κόσμος και παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα το συμβάν, με τους πυροσβέστες να έχουν στήσει μια τεράστια φουσκωτή κατασκευή για να του ανακόψουν την πτώση, σε περίπτωση που κάνει πράξη τα λόγια του.

Σύμφωνα με τη DailyMail, πρόκειται για έναν μαύρο άνδρα που φοράει μαύρη μπλούζα και τζιν παντελόνι ενώ στα πλάνα που κυκλοφορούν στα social media διακρίνονται τα πόδια του να κρέμονται στο κενό, αφού ο ίδιος κάθεται στο περβάζι του παραθύρου, σε ύψος εκατοντάδων μέτρων.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 09:00 το πρωί της Τετάρτης (ώρα ανατολικής ακτής ΗΠΑ, 15.00 ώρα Ελλάδας) με το FBI να καταδιώκει τον άνδρα αγνώστων στοιχείων. Μάλιστα, τα… νέα της καταδίωξής του κυκλοφόρησαν και στο Twitter από έναν λογαριασμό που μεταδίδει συνομιλίες από τους ασυρμάτους της αστυνομίας και της πυροσβεστικής της Νέας Υόρκης.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση