Απίστευτο: Κρατούμενοι φυλακής απέδρασαν με τη βοήθεια οδοντόβουρτσας!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 13:52 Απίστευτο: Κρατούμενοι φυλακής απέδρασαν με τη βοήθεια οδοντόβουρτσας!

Ακριβά πλήρωσαν τη λαιμαργία τους δύο κρατούμενοι φυλακής στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, που έσκαψαν τρύπα με τη βοήθεια οδοντόβουρτσας στο κελί τους και το έσκασαν, για να τους πιάσουν λίγες ώρες αργότερα σε εστιατόριο, όπου είχαν σταματήσει για να φάνε pancakes!

Όπως ανέφερε το γραφείο του σερίφη του Newport News της Βιρτζίνια, η απουσία των κρατουμένων έγινε αντιληπτή κατά την καταμέτρηση ρουτίνας των εγκλείστων στη φυλακή Newport News Jail Annex. Όπως αποδείχθηκε ο 37χρονος Τζον Κάρζα και ο 43χρονος Άρλεϊ Νίμο είχαν σκάψει μια τρύπα στον τοίχο της φυλακής με τη βοήθεια «πρωτόγονων αυτοσχέδιων εργαλείων», που περιλάμβαναν μια οδοντόβουρτσα και μεταλλικά αντικείμενα.

Οι κρατούμενοι έκαναν στάση για... pancakes και τους έκαναν τσακωτούς

Στη συνέχεια οι δύο κρατούμενοι σκαρφάλωσαν έναν πανύψηλο τοίχο της φυλακής και κατάφεραν να αποδράσουν.

Ωστόσο, μετά το σήμα που εξέδωσαν οι Αρχές, οι δύο κρατούμενοι εντοπίστηκαν από πελάτες παραρτήματος της αλυσίδας εστιατορίων Ihop (International House of Pancakes), που ειδικεύεται στα pancakes, και λίγο αργότερα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν πίσω στη φυλακή. Ο ένας εξ’ αυτών, ο Γκάρζα, κρατείτο για περιφρόνηση δικαστηρίου και παραβίαση όρων αναστολής, ενώ ο Νίμο για απάτη με πιστωτικές κάρτες, πλαστογραφία και κατοχή εργαλείων διάρρηξης μεταξύ άλλων.

Πηγή: Newport News

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση