Η Σάλμα Χάγιεκ και ο δισεκατομμυριούχος σύζυγός της κάνουν κατάδυση και μαζεύουν τα σκουπίδια από το βυθό (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 15:02 Η Σάλμα Χάγιεκ και ο δισεκατομμυριούχος σύζυγός της κάνουν κατάδυση και μαζεύουν τα σκουπίδια από το βυθό (ΒΙΝΤΕΟ)

H Σάλμα Χάγιεκ και ο σύζυγός της, ο δισεκατομμυριούχος Φρανσουά Ανρί Πινό απολαμβάνουν μια μαγευτική απόδραση στην ηλιόλουστη Ιορδανία και στέλνουν ένα σημαντικό μήνυμα.

Πέρα από τις εκδρομές, τις βόλτες με τις καμήλες και τα μαγευτικά τοπία, το ζευγάρι έκανε και κάτι καλό για το περιβάλλον.

Με στολές κατάδυσης, Σάλμα Χάγιεκ και Πινό, μαζεύουν σκουπίδια από το βυθό της θάλασσας

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram η ηθοποιός, δείχνει την ίδια και τον σύζυγό της με στολές και εξοπλισμό κατάδυσης να μαζεύουν σκουπίδια από το βυθό της θάλασσας. «Κάτω από το νερό μοιραζόμαστε όλοι τα σκουπίδια. Ας μοιραστούμε όλοι την ευθύνη για ένα μέλλον με καθαρούς ωκεανούς και την επιβίωση των όμορφων και ζωτικών κοραλλιών μας» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η Σάλμα Χάγιεκ.

 

 

Οι θαυμαστές της την επαίνεσαν για τη δουλειά που έκαναν εκείνη και ο σύζυγός της και για το γεγονός ότι μοιράστηκε αυτό το μήνυμα με τους 23 εκατομμύρια ακόλουθούς της. Ένας θαυμαστής της έγραψε: «Είσαι ένας σπουδαίος άνθρωπος» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Σε ευχαριστώ, πραγματικά που περπατάς στέρεα πάνω στη στεριά ενώ είσαι κάτω από το νερό».

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός Project Sea άφησε επίσης ένα σχόλιο που έγραφε: «Σας ευχαριστούμε που ρίχνετε φως στη σημασία της προστασίας των κοραλλιών μας!» ενώ πολλοί από τους οπαδούς της οργάνωσης ενθάρρυναν την Σάλμα Χάγιεκ να ενημερωθεί για το έργο της σχετικά με τον καθαρισμό των θαλασσών στην Άκαμπα.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση