Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα έκαναν τα αποκαλυπτήρια της σκηνής της Eurovision 2023

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 18:00 Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα έκαναν τα αποκαλυπτήρια της σκηνής της Eurovision 2023

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα παρουσίασαν σήμερα (26.4.2023) τη σκηνή της Eurovision 2023 στη M&S Bank Arena του Λίβερπουλ, καθώς η Βρετανία θα φιλοξενήσει φέτος τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού για λογαριασμό της περσινής νικήτριας Ουκρανίας.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα συνάντησαν τους παρουσιαστές της Eurovision 2023 στο στάδιο του Λίβερπουλ και παρουσίασαν τη σκηνή που θα φιλοξενήσει τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού, η οποία έχει σχεδιαστεί να φαίνεται σαν «να ανοίγει τις αγκάλες της προς την Ουκρανία», σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Η Eurovision 2023 θα πραγματοποιηθεί στο Λίβερπουλ, καθώς στις 9 και 11 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι δύο ημιτελικοί και το Σάββατο 13 Μαρτίου ο μεγάλος τελικός. Η Ελλάδα και η Κύπρος διαγωνίζονται στον 2ο ημιτελικό, με τα τραγούδια «What They Say» και «Break a Broken Heart».

Ο Κάρολος και η Καμίλα θα έχουν ήδη στεφθεί μονάρχες της Βρετανίας, καθώς η τελετή στέψης θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 6 Μαΐου, στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Η στιγμή της αποκάλυψης της σκηνής:

 

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση