Ξεκάθαρη στήριξη του Σινάν Ογάν στον Ερντογάν στο δεύτερο γύρο των τουρκικών εκλογών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 18:59 Ξεκάθαρη στήριξη του Σινάν Ογάν στον Ερντογάν στο δεύτερο γύρο των τουρκικών εκλογών

Την πρόθεση του να στηρίξει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο δεύτερο γύρο των εκλογών στην Τουρκία, ξεκαθάρισε ο Σινάν Ογάν, ο οποίος αναδείχθηκε τρίτος στον πρώτο γύρο της αναμέτρησης στις 14 Μαΐου 2023. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας (22.05.2023), ο Σινάν Ογάν ευχαρίστησε τους πολίτες που τον ψήφισαν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “μπήκαμε στην εκλογική μάχη υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα, αλλά παλέψαμε. Όλοι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για μια ισχυρότερη Τουρκία. Θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι η χώρα μας θα τοποθετηθεί σε ισχυρότερα οικονομικά θεμέλια.

Η συμμαχία του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου δεν κατάφερε να μας πείσει. Στόχος μας είναι να διασφαλιστεί η ακεραιότητα της Τουρκίας. Ο αγώνας μας ενάντια σε κάθε είδους τρομοκρατικές οργανώσεις, θα συνεχίστεί”.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση