Επίθεση από 1.000 μέλισσες δέχτηκε άντρας στις ΗΠΑ - «Δεν έχω βιώσει τίποτα τέτοιο στη ζωή μου»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 09:52 Επίθεση από 1.000 μέλισσες δέχτηκε άντρας στις ΗΠΑ - «Δεν έχω βιώσει τίποτα τέτοιο στη ζωή μου»

Ο 60χρονος δέχτηκε περισσότερα από 250 τσιμπήματα.

Επίθεση από σμήνος μελισσών δέχθηκαν ο 60χρονος Τζον Φίσερ μαζί με τον σκύλο του, όταν βγήκαν βόλτα στην γειτονιά που διαμένουν στην Αριζόνα των ΗΠΑ. Τους τσίμπησαν περισσότερες από 250 φορές.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται ο 60χρονος, ο οποίος είναι άτομο με αναπηρία και κινείται με καροτσάκι, να έχει πέσει στο έδαφος και να σέρνεται για να αποφύγει όσο περισσότερα τα τσιμπήματα. Όπως είπε ο Φίσερ οι μέλισσες μπορεί να ήταν και περισσότερες από 1.000. Όπως φαίνεται στα πλάνα από τη συνέντευξη που έδωσε μετά την επίθεση, δέχθηκε τσιμπήματα σε όλο του το σώμα και το πρόσωπο. «Δεν έχω βιώσει τίποτα τέτοιο στη ζωή μου. Ένα κομμάτι μου ήθελε να πανικοβληθεί και ένα που ήθελε να φρικάρει. Όμως γνώριζα από προηγούμενες εμπειρίες μου ότι εκεί είναι που το χάνεις και δεν έχεις τον έλεγχο και τελικά κινδυνεύεις περισσότερο».

Στο βίντεο φαίνεται, μια αστυνομικός που προσπάθησε να βοηθήσει τον Φίσερ, ωστόσο, τη λύση έδωσαν, τελικά, πυροσβέστες οι οποίοι ψέκασαν με νερό τις μέλισσες.

Ο Φίσερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του χορηγήθηκε μορφίνη για τον πόνο ενώ σε νοσοκομείο για ζώα μεταφέρθηκε ο σκύλος του ο οποίος δέχθηκε περισσότερα από 50 τσιμπήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση