Το Netflix ανοίγει εστιατόριο με μενού από διάσημους σεφ που πρωταγωνιστούν στις εκπομπές του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 16:29 Το Netflix ανοίγει εστιατόριο με μενού από διάσημους σεφ που πρωταγωνιστούν στις εκπομπές του

«Αυτοί οι θρύλοι της μαγειρικής θα συνεργαστούν για να δημιουργήσουν ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Το Netflix ετοιμάζει κάτι ξεχωριστό για τους λάτρεις των αγαπημένων εκπομπών μαγειρικής. Η διάσημη υπηρεσία ροής ανακοίνωσε ότι ανοίγει ένα pop-up εστιατόριο στο Λος Άντζελες με μενού από γνωστούς σεφ που πρωταγωνιστούν στις δημοφιλείς παραγωγές του όπως το «Chef's Table», το «Nailed It!» και το «Iron Chef: Quest for an Iron Legend».

«Αυτοί οι θρύλοι της μαγειρικής θα συνεργαστούν για να δημιουργήσουν ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας που θα περιλαμβάνει γευστικές μπουκιές από τις ξεχωριστές σπεσιαλιτέ τους προσφέροντας στους θαυμαστές και στους καλοφαγάδες μια μοναδική εμπειρία», αναφέρει η ανακοίνωση.

Το «Netflix Bites», το οποίο θα λειτουργήσει για περιορισμένο διάστημα θα υποδεχθεί τους πρώτους πελάτες στις 30 Ιουνίου με πιάτα που φέρουν την υπογραφή μεταξύ άλλων των Κέρτις Στόουν (Curtis Stone), Ντομινίκ Κρεν (Dominique Crenn), Μινγκ Τσάι (Ming Tsai), Ρόντνεϊ Σκοτ (Rodney Scott) και Ναντίγια Χουσέν(Nadiya Hussain).

«Το να μεταφέρω την αγάπη μου για το φαγητό στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο είναι μια από τις μεγαλύτερες συγκινήσεις της ζωής μου, αλλά αυτή η ιδέα, από την οθόνη στο τραπέζι δίνοντας στους θαυμαστές μια γεύση από αυτό που παρουσιάστηκε στην κάμερα, είναι φοβερή», δήλωσε ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Κέρτις Στόουν.

Τα διάσημα πιάτα θα συνοδεύονται από κοκτέιλ των Φράνκι Σόλαρικ(Frankie Solarik), Τζούλι Ράινερ (Julie Reiner), LP O'Brien και Κέιτ Γκέργουιν(Kate Gerwin) οι οποίοι πρωταγωνιστούν στο «Drink Masters».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση