Οι Χούτι της Υεμένης κατέλαβαν φορτηγό πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα. Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 21:20 Οι Χούτι της Υεμένης κατέλαβαν φορτηγό πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα. Δείτε βίντεο

Το πλοίο ανήκει σε έναν από τους πιο πλούσιους Ισραηλινούς επιχειρηματίες, τον Αβραάμ Ραμί Ουνγκάρ

Οι αντάρτες Χούτι της Υεμένης έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η στιγμή που μέλη της οργάνωσης κατέλαβαν την Κυριακή ένα πλοίο που ανήκει σε έναν από τους πιο πλούσιους Ισραηλινούς επιχειρηματίες, τον Αβραάμ Ραμί Ουνγκάρ.

Οι Χούτι κατέλαβαν το πλοίο που έπλεε στην Ερυθρά Θάλασσα και στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που έφτασαν στο σημείο με ένα ελικόπτερο καθώς και η στιγμή της αποβίβασής τους προκειμένου να πάρουν τον έλεγχο του πλοίου.

Ένα από τα μέλη των Χούτι ακούγεται να φωνάζει το σύνθημα της ομάδας. "Ο Θεός είναι ο μεγαλύτερος, Θάνατος στην Αμερική, Θάνατος στο Ισραήλ, Καταραμένοι να είναι οι Εβραίοι, Νίκη στο Ισλάμ".

Σημειώνεται ότι το πλοίο είχε εκμισθωθεί από ιαπωνική εταιρεία και ταξίδευε από την Τουρκία προς την Ινδία. Στο πλοίο δεν επέβαιναν Ισραηλινοί και είχε διεθνές πλήρωμα.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση