Απελευθερώθηκαν οι πρώτοι 13 Ισραηλινοί όμηροι από τη Χαμάς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 18:42 Απελευθερώθηκαν οι πρώτοι 13 Ισραηλινοί όμηροι από τη Χαμάς

Στα χέρια των ισραηλινών υπηρεσιών ασφαλείας βρίσκονται πλέον οι πρώτοι 13 Ισραηλινοί όμηροι μετά την συμφωνία με τη Χαμάς. Αρχικά τους μετέφεραν στην Αίγυπτο και από εκεί παραδόθηκαν στις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ.

Η πρώτη ομάδα ομήρων από το Ισραήλ παραδόθηκε από τη Χαμάς στη Διεθνή Επιτροπή Ερυθρού Σταυρού και είναι σε ασθενοφόρα που φεύγουν από τη Γάζα μέσω του περάσματος της Ράφα, λέει Ισραηλινός αξιωματούχος. Σύμφωνα με το CNN και επιβεβαιώνουν αξιωματούχοι του Τελ Αβίβ οι 13 όμηροι που απελευθερώθηκαν έφτασαν στην Αίγυπτο. Νωρίτερα είχαν αφεθεί ελεύθεροι 11 Ταϊλανδοί εργάτες αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι ήταν 12. Την είδηση ότι απελευθερώθηκαν συνολικά 24 όμηροι, ανάμεσά τους και 13 Ισραηλινοί επιβεβαίωσε ο Ερυθρός Σταυρός.

Από την άλλη μεριά, το προσκείμενο στη Χαμάς τηλεοπτικό δίκτυο Al-Aqsa επικαλείται πηγές των τρομοκρατών που επιβεβαιώνουν ότι παρέδωσαν την πρώτη ομάδα Ισραηλινών αιχμαλώτων στον Ερυθρό Σταυρό.

Οι πρώτες εικόνες από τους Ισραηλινούς ομήρους:

Πηγή:newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση