Υποδοχή ηρώων στο Ισραήλ για τους ομήρους της Χαμάς - Κραυγές χαράς, δάκρυα και σφιχτές αγκαλιές

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 22:28 Υποδοχή ηρώων στο Ισραήλ για τους ομήρους της Χαμάς - Κραυγές χαράς, δάκρυα και σφιχτές αγκαλιές

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Οι πανηγυρισμοί, η συγκίνηση, τα χαμόγελα και οι κραυγές χαράς τη στιγμή που οι όμηροι επιστρέφουν στο Ισραήλ μετά από 51 ημέρες στα χέρια των τρομοκρατών της Χαμάς, καταγράφηκαν από την κάμερα του Reuters και τα κινητά των πολιτών και συγκλονίζουν.

Άλλοι 14 όμηροι από το Ισραήλ επέστρεψαν σήμερα Κυριακή (26.11.2023) στη χώρα τους, στο πλαίσιο της συμφωνίας του Τελ Αβίβ με τη Χαμάς για ανταλλαγή αιχμαλώτων, κατάπαυση του πυρός και παροχή περαιτέρω ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας.

Η επιστροφή τους στην Οφακίμ στα νότια του Ισραήλ μοιάζει με υποδοχή ηρώων. Εκατοντάδες πολίτες, μαζί με τους συγγενείς, συγκεντρώθηκαν για να υποδεχτούν τους ομήρους μέσα στα βανάκια του Ερυθρού Σταυρού. 

Από την άλλη μεριά, οι όμηροι τους χαιρετούν και φωνάζουν μαζί τους. Η κραυγή χαράς της 64χρονης Aviva Siegel, το πλατύ χαμόγελό της και τα δάκρυα στα μάτια της τα λένε όλα! Το πλήθος καθρεφτίζεται να τη χαιρετά και να την υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες πίσω στην πατρίδα.

Η 64χρονη απήχθη από το Kfar Aza μαζί με τον σύζυγό της, τον Αμερικανό υπήκοο Keith Siegel, ο οποίος πιστεύεται ότι βρίσκεται ακόμα στη Γάζα και στα χέρια της Χαμάς.

 

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση