Η συγκλονιστική στιγμή που μαθητές γυμνασίου σηκώνουν αυτοκίνητο, για να σώσουν μητέρα μαζί με τα παιδιά της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 09:40 Η συγκλονιστική στιγμή που μαθητές γυμνασίου σηκώνουν αυτοκίνητο, για να σώσουν μητέρα μαζί με τα παιδιά της

«Τι θα έκανε ένας άνθρωπος για τη μαμά σου;»

Ένα βίντεο-ελπίδας κατέγραψε μαθητές σε σχολείο της Γιούτα να σηκώνουν ένα αυτοκίνητο, για να σώσουν μια σχολική υπάλληλο και τα μικρά παιδιά της, που είχαν παγιδευτεί κάτω από αυτό, έξω από το σχολείο τους. Η Bridgette Ponson, που εργαζόταν στη Χριστιανική Ακαδημία Layton, έφευγε από τη δουλειά με τα παιδιά της το απόγευμα της Τρίτης, όταν ένας οδηγός μπήκε πίσω τους, ενώ είχε προσωρινά τυφλωθεί από το φως του ήλιου, δήλωσαν οι Αρχές.

Τα πλάνα δείχνουν πως τουλάχιστον 20 μαθητές έτρεξαν, για να σηκώσουν το αυτοκίνητο, για να ελευθερώσουν την Ponson και τα παιδιά της, τον 2χρονο γιο Archer και την 3χρονη κόρη Brightley.

«Άκουγα έντονη φασαρία και αναστάτωση, ανθρώπους να μου λένε: “Έλα να βοηθήσεις, έλα να βοηθήσεις!” Έτσι άφησα τα πράγματά μου και έτρεξα», είπε ο μαθητής Theo Roach στο KSL-TV. «Σε πολύ λίγο μαζευτήκαμε όλοι μαζί και αρχίσαμε να σηκώνουμε το αυτοκίνητο», πρόσθεσε ο Roach. «Κοίταξα κάτω από το αυτοκίνητο και το μωρό ήταν ξαπλωμένο εκεί», είπε ένας άλλος ήρωας μαθητής και πρόσθεσε: «H μαμά φώναζε: «Βοήθεια! Βοήθεια! Βοήθεια!. Ήμουν σοκαρισμένος και αμέσως είπα στον εαυτό μου: “Σκέψου τη μαμά! Είπα: “τι θα έκανε ένας άνθρωπος για τη μαμά σου;”» πρόσθεσε ο μαθητής, σύμφωνα με τη New York Post.

Όταν τα παιδιά σήκωσαν το αυτοκίνητο, ένα στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ανέσυρε τη μητέρα και τα παιδιά. Η 3χρονη κατάφερε τελικά να συρθεί μόνη της, ενώ 15 δευτερόλεπτα αργότερα ο αεροπόρος έσωσε το 2χρονο αγόρι, που ήταν ακόμα στην αγκαλιά της μητέρας του.

Ο Διευθυντής του σχολείου, Κρις Κράουντερ, μίλησε περήφανος για το πώς «όλα αυτά τα παιδιά από διαφορετικές χώρες απλά έτρεξαν έξω για να βοηθήσουν». «Κορίτσια, αγόρια, δεν είχε σημασία, απλά πήραν όλοι μια θέση στο αυτοκίνητο και το σήκωσαν».

Οι μαθητές είπαν ότι η αδρεναλίνη τους εκτοξεύτηκε. «Μάλλον δεν μοιάζουμε με τους ανθρώπους που μπορούν να σηκώσουν το αυτοκίνητο, αλλά το κάναμε», είπε ο μαθητής Roach.

Πηγή: today

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση