Chiara Ferragni: Στην Ελλάδα η διάσημη influencer με τους 24 εκατ. ακολούθους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 19:00 Chiara Ferragni: Στην Ελλάδα η διάσημη influencer με τους 24 εκατ. ακολούθους

Σε πολυτελή σουίτα της Βουλιαγμένης απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι η διάσημη influencer, Chiara Ferragni

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η διάσημη Ιταλίδα influencer και fashion blogger, Κιάρα Φεράνι (Chiara Ferragni). Η γνωστή επιχειρηματίας ταξίδεψε από το Μιλάνο στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους - με μία στάση στη λίμνη του Κόμο - και φυσικά συνδύασε δουλειά με διασκέδαση. Τον Σεπτέμβριο του 2017 παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και ράπερ, Fedez, στη Σικελία της Ιταλίας. Ο γάμος τους αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στον (τότε) κόσμο του Instagram.

H Κιάρα Φεράνι (Chiara Ferragni) Είναι μητέρα δυο παιδιών - του 3χρονου Λεό και της μόλις 3 μηνών Βιτόρια - και η πρόσφατη περιπέτεια της Ιταλία με τον κορονοϊό της έκανε να αναθεωρήσει τις αξίες της ζωής. Με το πρόγραμμά της να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, ξέκλεψε λίγες μέρες στην Ελλάδα για να ξεκουραστεί και έκανε αναρτήσεις στα Instastories της αναδεικνύοντας τις ομορφιές της χώρας μας. Άφωνη και με το δωμάτιο στο οποίο διαμένει στη Βουλιαγμένη, το οποίο τράβηξε σε βίντεο.

 

 

 

 

 

 

 

 

Καμπάνια για τα νοσοκομεία της Ιταλίας από την Chiara Ferragni

Η διάσημη Ιταλίδα influencer και επιχειρηματίας Κιάρα Φεράνι και ο ράπερ σύζυγός της Fedez πρόσφατα προέτρεψαν τους θαυμαστές τους να φορούν μάσκες, ανταποκρινόμενοι στην έκκληση που είχε απευθύνει ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο στη μάχη κατά της COVID-19. Η 33χρονη Φεράνι και ο 31χρονος Fedez είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς μεταξύ των εφήβων και διέκοψαν τη συνηθισμένη ροή των γεμάτων λάμψη αναρτήσεών τους στο Instagram για να υπογραμμίσουν τη σημασία της χρήσης της μάσκας στην αναχαίτιση της επιδημίας.

Τον Μάρτιο του 2020, όταν η Ιταλία βρισκόταν αντιμέτωπη με τη χειρότερη φάση της πανδημίας της, το διάσημο ζευγάρι συγκέντρωσε περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ μέσω μιας διαδικτυακής εκστρατείας. Τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν για την ανέγερση μιας νέας πτέρυγας στο νοσοκομείο San Raffaele του Μιλάνου.

πηγή: ethnos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση