Σία Κοσιώνη: Περήφανη μαμά - Οι συγκινητικές ευχές για τα γενέθλια του γιου της, Δήμου [Εικόνα]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 14:56 Σία Κοσιώνη: Περήφανη μαμά - Οι συγκινητικές ευχές για τα γενέθλια του γιου της, Δήμου [Εικόνα]

Ευτυχισμένοι γονείς η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης, αφού ο γιος τους, Δήμος, έκλεισε τα τέσσερα χρόνια του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Σία Κοσιώνη, αφού σήμερα ο γιος της Δήμος έχει τα γενέθλιά του.

Ο μικρός Δήμος έκλεισε τα τέσσερα χρόνια του και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ μοιράστηκε τη χαρά της με τους followers της στο Instagram.

Η Σία Κοσιώνη κοινοποίησε μία φωτογραφία του μικρού εορτάζοντα στα κοινωνικά δίκτυα, αφήνοντας μία ιδιαίτερη αφιέρωση. "Δεν μπορώ να χαμηλωσω τα κύματα που θα συναντήσεις στη ζωή σου. Μπορώ όμως να σε μάθω να κουμαντάρεις. Γερά το τιμόνι μικρέ μας καπετάνιε και προσω ολοταχώς! Να είσαι γερός, να ονειρεύεσαι, να ταξιδεύεις, να γελάς και να έχεις πάντα ανοιχτό ορίζοντα! #happybirthday #birtday #birthdayboy #mylove #myboy #4" σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

"Χρόνια πολλά" στον γιο του είπε και ο Κώστας Μπακογιάννης που μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία τρυφερή φωτογραφία με τον Δήμο, συνοδευόμενη με τις ευχές του: "Και όοοοοοοοοοολος αυτός ο κόσμος περιμένει εσένα και τα αδέρφια σου να τον ανακαλύψετε! Χρόνια πολλά Δημούλη!".

Προσαρμοσμένη αναζήτηση