Πρεβενάς για τη σύλληψη του για ναρκωτικά: «Έγινε για καλό και λέω "να γάιδαρε"»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 19:31 Πρεβενάς για τη σύλληψη του για ναρκωτικά: «Έγινε για καλό και λέω "να γάιδαρε"»

Ο Αλέξης Πρεβενάς είδε την περιπέτειά του από την θετική της πλευρά τονίζοντας πως συνέβη για καλό καθώς τον προστάτευσε από άλλα πράγματα.

Ο τραγουδιστής Αλέξης Πρεβενάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «OPEN Weekend» και απάντησε για πρώτη φορά για την ανάμειξή του στην υπόθεση ναρκωτικών, που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από μερικές ημέρες.

«Πέρασα μια δραματική εμπειρία που θεωρώ πως έγινε για καλό γιατί με προστάτευσε από άλλα πράγματα που ίσως να μου έκαναν μεγαλύτερο κακό. Όλα ξεκίνησαν πριν 4-5 μήνες. Όταν είχαμε κάνει τρεις επιτυχίες με τον παραγωγό μου, με αγώνα. Ότι δεν κατάφερα να κάνω 17 χρόνια. Έβλεπα ότι έχει αντίκτυπο η δουλειά μου και περνάει, αρέσει, παίζει σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα. Αρέσει στον κόσμο όλο αυτό που έχουμε κάνει. Και περιμένουμε όπως κάθε καλλιτέχνης, να εισπράξει αυτό που έχουμε επενδύσει, να εισπράξουμε, να δουλέψουμε, να το χαρούμε ηθικά. Και αντί να το χαρούμε έρχεται μια καραντίνα που μας κλείνει σε ένα σπίτι. Δεν θα το κρύψω, πέρασα μια βαριά κατάθλιψη και το λάθος μου ήταν ότι δεν πήγα σε κάποιον ειδικό, σε κάποιον ψυχολόγο να μου μιλήσει... Απομονώθηκα τελείως, είχα πάρει 30 κιλά. Η διέξοδός μου ήταν σε μια ανούσια ουσία που δεν είχε ουσία και με το συμπάθιο, να γάιδαρε», είπε αρχικά ο Αλέξης Πρεβενάς.

Για το βράδυ που συνελήφθη ανέφερε: «Εκείνο το βράδυ ήμουν στο μαγαζί, πήρα ένα τηλέφωνο έναν φίλο από το Λαύριο να μου κάνει ντελίβερι μια μικροποσότητα, ούτε 30, ούτε 20, ούτε 10 σε καμία περίπτωση. Επειδή δεν ήθελα να δώσω στόχο, άφησα κάπου τα κλειδιά μου, να τα πάρει, εκεί είναι τα λεφτά, πάρτα, άστα, φύγε. Μόλις άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου μου, σκάει η αστυνομία».

«Ένα λεπτό πριν βγω να τραγουδήσω, έρχεται ο σερβιτόρος και μου λέει ότι μου έχουν ανοίξει το αμάξι. Κατάλαβα τι έχει γίνει και μου κόπηκαν τα πόδια. Βγήκα πάνω, δεν πρόλαβα να πω ούτε το μισό τραγούδι και μου έκανε νόημα ένας αστυνομικός με πολιτικά να κατέβω. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή από αυτό που ένιωσα εκείνη τη στιγμή. Η πρώτη μου σκέψη ήταν πως ό,τι χτίσαμε τελείωσε για το τίποτα. Καλά μου έκαναν, είναι κατακριτέο αυτό που έκανα», πρόσθεσε επίσης ο Αλέξης Πρεβενάς.

Και κατέληξε: «Δεν ισχύει ότι είχα μεγάλη ποσότητα μέσα στο αυτοκίνητό μου. Η πρώην σύντροφός μου προσήχθη γιατί ήταν το δικό της αυτοκίνητο, αλλά δεν είχε καμία σχέση σε όλη την υπόθεση. Δεν είχε καμία ανάμειξη, εγώ φταίω αποκλειστικά. Οι τέσσερις μέρες στο κρατητήριο δεν περνούσαν με τίποτα. Ήταν κάτι περιστασιακό, δεν είμαι εξαρτημένος ναρκομανής».

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση