Θετικός στον κορωνοϊό ο Τζέισον Μομόα - Αγωνία για τα γυρίσματα του «Aquaman»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 11:22 Θετικός στον κορωνοϊό ο Τζέισον Μομόα - Αγωνία για τα γυρίσματα του «Aquaman»

Η Warner Bros δεν έχει πολύ χρόνο στην διάθεσή της για την παραγωγή της ταινίας - Θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2022 και ήδη βρίσκεται στα μισά των γυρισμάτων

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Τζέισον Μομόα, ενώ βρισκόταν στην διαδικασία γυρισμάτων της νέας ταινίας Aquaman and the Lost Kingdom στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, o 42χρονος ηθοποιός βρίσκεται τώρα σε καραντίνα, καθώς όλα τα μέλη της παραγωγής θα υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού.

«Ο Τζέισον είναι καλά ευτυχώς και τώρα βρίσκεται στην απομόνωση, μετά από το θετικό τεστ. Αλλά όλη αυτή η κατάσταση είναι πραγματικός πονοκέφαλος για την παραγωγή. Τώρα ανησυχούν μήπως χρειαστεί να καθυστερήσουν κι άλλο τα γυρίσματα, ενώ ο χρόνος που έχουν είναι ήδη πολύ πιεσμένος», δήλωσε άτομο από την παραγωγή στην Sun.

Οι ανησυχίες της παραγωγής είναι έντονες, καθώς ο πρωταγωνιστής της ταινίας, ερχόταν συνεχώς σε επαφή τόσο με τους υπόλοιπους ηθοποιούς, καθώς και με τους τεχνικούς ή και τα άτομα, που επιμελούνταν την εικόνα του. Είναι λοιπόν, σχεδόν δεδομένο, πως θα τους έχει μεταδώσει τον ιό.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2022, γεγονός που δικαιολογεί την ανησυχία της Warner Bros, καθώς βρίσκονται σχεδόν στα μέσα της παραγωγής και δεν έχουν πολύ χρόνο.

«Ελπίζουν να είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και να μπορούν να δουλέψουν έστω τις υπόλοιπες σκηνές, γύρω από τον Τζέισον, μέχρι εκείνος να αναρρώσει και να συνεχίσουν τα γυρίσματα. Όλοι του εύχονται ταχεία ανάρρωση και ανυπομονούν να γυρίσει κοντά τους», δήλωσε η ίδια πηγή στην Sun.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση