Γωγώ Τσαμπά: «Έπινα σε μόνιμη βάση, καθημερινά, κάθε βράδυ τόσο στη δουλειά, όσο και εκτός δουλειάς»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 23:25 Γωγώ Τσαμπά: «Έπινα σε μόνιμη βάση, καθημερινά, κάθε βράδυ τόσο στη δουλειά, όσο και εκτός δουλειάς»

Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό της στο αλκοόλ

Για την μάχη της με το αλκοόλ και την απώλεια των 22 κιλών μίλησε η Γωγώ Τσαμπά.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

«Επειδή έχω βρογχικό άσθμα και ζω με αυτό, σίγουρα τα 22 κιλά που έχασα έφεραν βελτίωση στην υγεία μου και με βοήθησαν να βρίσκω ρούχα», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

Όπως είπε, ο εθισμός της στο αλκοόλ σίγουρα δεν βοήθησε στο πρόβλημά της. «Έπινα σε μόνιμη βάση, καθημερινά, κάθε βράδυ τόσο στη δουλειά, όσο και εκτός δουλειάς. Θεωρώ ότι ήταν εθισμός, γιατί το έκανα για αρκετά χρόνια. Είδα όμως, ότι δεν μου αρέσει ο εαυτός μου πίνοντας», εξήγησε.

 

 

Η ίδια πρόσθεσε πως αφού έκοψε το αλκοόλ κατάφερε να δει την πραγματικότητα πιο καθαρά: «Όταν σταμάτησα το αλκοόλ, είδα διαφορετικά τον κόσμο, πώς ζει ο κόσμος και πώς πρέπει να ζει ένας άνθρωπος». Παρά τον εθισμό της πάντως, εξηγεί πως στο τηλεοπτικό κομμάτι, ήταν πάντα νηφάλια.
Κάποια χρόνια αργότερα, μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια, όπως είπε, κατάφερε επιτέλους να σταματήσει να πίνει. «Αντιλήφθηκα ότι μπορώ να ζήσω χωρίς το αλκοόλ», κατέληξε.

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση