Μερικές μοδάτες ιδέες με μοντέρνα παπούτσια για κορίτσια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 15:36 Μερικές μοδάτες ιδέες με μοντέρνα παπούτσια για κορίτσια

Η μόδα στα παιδικά ρούχα και αξεσουάρ δεν υστερεί καθόλου σε σχέση με τις τάσεις που επικρατούν στα είδη για τις μητέρες και τους μπαμπάδες.

 

Η μόδα στα παιδικά ρούχα και αξεσουάρ δεν υστερεί καθόλου σε σχέση με τις τάσεις που επικρατούν στα είδη για τις μητέρες και τους μπαμπάδες. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδικά παπούτσια. Για τα κορίτσια, στο δίκτυο λιανικής, υπάρχει ποικιλία μοντέλων, τύπων και μοτίβων, που συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο το ντύσιμο των μικρών κυριών.

Η ανθεκτική καλαίσθητη εμφάνιση, φυσικά, είναι σημαντική, αλλά οι πριγκίπισσες χρειάζονται όχι μόνο όμορφα αλλά και ποιοτικά παπούτσια, για να νιώθουν τα ποδαράκια τους άνετα. Επιπλέον, ένα καλό παπούτσι δεν μπορεί να βλάψει το πόδι, προστατεύει από την παραμόρφωσή του κατά το βάδισμα και δεν κινδυνεύει το δέρμα από ερεθισμούς, κάτι που είναι υψίστης σημασίας για τα παιδιά.

Τα παιδιά φορούν πάντα πρόθυμα εκείνα τα παπούτσια που τους αρέσουν και τους επιτρέπουν να παίζουν και να διασκεδάζουν ξέφρενα. Οι μικρές κυρίες απολαμβάνουν περισσότερο τα πολύχρωμα μοντέλα με διάφορα εντυπωσιακά στοιχεία, τρουκς, κρόσσια, κορδέλες ακόμα και εικόνες αγαπημένων χαρακτήρων. Οι μέλλουσες κυρίες επηρεάζονται επίσης από τις τάσεις της μόδας και συχνά θέλουν να μιμηθούν τη μεγαλύτερη αδερφή τους ή τη μαμά τους.

Ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα για κορίτσια είναι οι λεγόμενες μπαλαρίνες. Τα τελευταία χρόνια, αυτό το άνετο παπούτσι το προτιμούν μικροί και μεγάλοι, λόγω της κομψότητας και της πρακτικότητάς του. Οι μπαλαρίνες μπορούν να συνδυαστούν με γιορτινό φόρεμα, αθλητικό παντελόνι, ντύσιμο για το σχολείο ή με άλλα λόγια, είναι ένα μοντέλο, παγκοσμίως, για κάθε περίσταση, για κάθε ντύσιμο και για κάθε ηλικία.

Τα sneakers έχουν γίνει η απόλυτη επιτυχία τις τελευταίες σεζόν. Ο αθλητικός αυτός τύπος παπουτσιών έχει γίνει τόσο δημοφιλής στη γυναικεία μόδα, που ο συνδυασμός ενός κομψού φορέματος με sneakers είναι πλέον απολύτως αποδεκτός. Για τα παιδιά, τα αθλητικά παπούτσια είναι μια πρακτική επιλογή καθώς τα κοριτσάκια είναι εξαιρετικά δυναμικά. Με τέτοια παπούτσια μπορούν να πηδήξουν στο πάρκο, να πάνε σχολείο ή να διασκεδάσουν σε ένα πάρτι με τους φίλους τους. Κάθε κυρία πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα ζευγάρι sneakers στην γκαρνταρόμπα της και με αυτά μπορεί να συνδυάσει μια όμορφη φούστα, ένα χαρούμενο φόρεμα ή κολάν και να δείχνει σούπερ μοντέρνα.

Για να ολοκληρώσετε το σπορ-κομψό στυλ μιας κυρίας, τα αθλητικά παπούτσια, γενικότερα, παραμένουν κατάλληλα. Τα μοντέλα για κορίτσια είναι πολύχρωμα, με γράμματα, χρυσά ή φωτεινά στολίδια και πολύχρωμα κορδόνια.

 

Δεν υπάρχει περίπτωση το παιδί να μην συμβαδίσει με τη μόδα με ένα τέτοιο παπούτσι. Πολύ μοντέρνα είναι και τα ολόλευκα sneakers, τα οποία φοριούνται με χαρούμενα αθλητικά σύνολα ή πολύχρωμα φορέματα.

Ανεξάρτητα από τον τύπο του παπουτσιού, το μυστικό της επιτυχίας του, μερικές φορές, κρύβεται στο μοτίβο. Τα Animal prints μαγνητίζουν μικρούς και μεγάλους και είναι ένα total hit με ρούχα και αξεσουάρ.
Λεοπάρ κηλίδες, δέρμα φιδιού, σχέδια ζέβρας είναι μερικά από τα πιο επιθυμητά σχέδια στα γυναικεία μοντέλα. Για τα μικρά κορίτσια, τέτοια μοντέλα μπορούν να στολίσουν τα παιδικά πόδια, αλλά και να συμπληρώσουν το ντύσιμο των έφηβων κοριτσιών.

Εκτός από σύγχρονα και μοντέρνα, τα κομψά παπούτσια για κορίτσια είναι πάντα κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, έχουν σόλες που αναπνέουν και έχουν ευχάριστη μυρωδιά ενώ οι βαφές και οι κόλλες που χρησιμοποιούνται δεν προκαλούν δερματικές αλλεργίες. Για τα παιδιά είναι εξαιρετικά σημαντικό το μέγεθος του παπουτσιού να είναι σωστό, για να μην τραυματιστούν. Μια άλλη προϋπόθεση είναι το μοντέλο να φοριέται και να αφαιρείται εύκολα, καθώς και να μην δημιουργούνται πληγές στο ποδαράκι, λόγω ταλαιπωρίας του. Η στεγανότητα και η θερμομόνωση αποτελούν βασικές απαιτήσεις για τα χειμερινά μοντέλα, τα οποία πρέπει επίσης να έχουν ισχυρές σόλες.

Εξαιρετικά ενημερωμένες προσφορές, που ταυτόχρονα πληρούν τις συνήθεις απαιτήσεις για παιδικά ποιοτικά είδη και είναι σε καλές τιμές, θα βρείτε στα καταστήματα της εταιρείας και στη σελίδα online πωλήσεων του Kidsbox.gr.

Και δεδομένου ότι τα παπούτσια είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό αξεσουάρ για κάθε κορίτσι, ανεξαρτήτως ηλικίας, εδώ θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των γονιών και σύμφωνη με την τάση της σεζόν. Στο Kidsbox.gr υπάρχουν όλα όσα χρειάζεστε, από τα πρώτα παπούτσια των μικρών κυριών μέχρι τα επιτυχημένα μοντέλα που θέλει κάθε μεγάλο κορίτσι.


Φωτογραφίες: Kidsbox.gr.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση