Λάκης Γαβαλάς: «Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και έφυγα σαν κύριος Γαβαλάς»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 16:50 Λάκης Γαβαλάς: «Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και έφυγα σαν κύριος Γαβαλάς»

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για την καριέρα του στον χώρο της μόδας, αλλά και το κεφάλαιο «φυλακή».

Για την λαμπερή καριέρα του στον χώρο της μόδας, την συνεργασία του με τη Ραφαέλα Kαρά και την φυλάκισή του μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και δε δίστασε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την ζωή του.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τη Ραφαέλα Καρά στη Ρώμη. «Η Ραφαέλα Καρά, σκύλα. Ήθελε να της πω αν είναι ωραία αυτά που φοράει. Με επέλεξαν στο μπαλέτο της και με πήραν στη Ρώμη. Μετά από λίγο καιρό, πήρα προαγωγή και ήμουν πολύ κοντά στη Ραφαέλα Καρά. Έλεγα τη γνώμη μου για τα φορέματα που φορούσε, τις περισσότερες φορές ήταν ντυμένη κιτς βέβαια, για τα δικά μου στάνταρ», δήλωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα επικά «πάρτι» που διοργάνωνε στο παρελθόν στη Μύκονο. «2 από τις 365 μέρες του χρόνου τις αφιέρωνα στα πάρτι στη Μύκονο. Ήταν η προτροπή για να γνωρίσουν οι ξένοι καλεσμένοι μου τις Κυκλάδες. Το πάρτι που ήταν του Αγ. Πνεύματος ήταν πιο πολύ για τους Έλληνες παρά για τους ξένους. Ήταν όλα δωρεάν, έφερνα μουσική από την Αθήνα, έπαιζαν οι καλύτεροι DJs», εξήγησε.

Έπειτα ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε για την κοπέλα που είχε ερωτευτεί στα "νιάτα» του. Όπως εξήγησε, ερχόταν κι εκείνη από τον χώρο της μόδας. «Ως νέος ερωτεύτηκα μία κοπέλα. Ήταν της δουλειάς, ήταν από τα καλύτερα μοντέλα. Επειδή είχε μία δυσμορφία στη γυναικολογική της φύση, έκανε μία κούρα για τη διορθώσει. Της την έδωσαν να την κάνει, όμως τελικά αυτό της δημιούργησε μία ανωμαλία και ούσα έγκυος, το παιδί θα έβγαινε με δυσπλασία. Δυστυχώς, έπρεπε να το αφαιρέσει, πριν ολοκληρωθεί σαν ον. Ήταν 5,5 μηνών», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για την φυλακή και τον ρόλο που έπαιξε αυτό το κεφάλαιο στην ζωή του, ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε: «Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και έφυγα σαν κύριος Γαβαλάς. Η φυλακή είναι ένα κεφάλαιο που μου θύμισε πολλές φορές την στέρηση διάφορων πραγμάτων μέσα στην ημέρα. Με έβαλαν στην πτέρυγα υψηλού κινδύνου, που σημαίνει ότι επειδή είσαι γνωστός, μπορεί να προκαλέσεις τον άλλον και να σου επιτεθεί. Ο εγκλεισμός δημιουργεί διάφορα πράγματα, όπως στο GNTM. Κλείνουν τα παιδιά μέσα και φρικάρουν», είπε και στην συνέχεια περιέγραψε ένα περιστατικό που του συνέβη εκεί μέσα: «Δεν κάνω φυλετικές διακρίσεις, αλλά μέσα στη φυλακή υπήρξε ένας Αλβανός ο οποίος έλεγε μία λέξη συνέχεια. Όταν έμαθα τι σημαίνει αυτό, του είπα ότι υπάρχει και το άλλο φύλο, το γυναικείο και πως πρέπει να το σέβεται ειδικά τώρα που του λείπει. Την επόμενη μέρα μου είπε μπροστά σε όλους: "Κύριε Γαβαλά, ζητώ χίλια συγγνώμη"».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση