Ο Τζιμ Κάρεϊ είχε γενέθλια και το γιόρτασε με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο Twitter - «Είμαι 60 και σέξι»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 11:28 Ο Τζιμ Κάρεϊ είχε γενέθλια και το γιόρτασε με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο Twitter - «Είμαι 60 και σέξι»

Ο Καναδός-Αμερικανός ηθοποιός έχει πολλά να γιορτάσει αυτή την ιδιαίτερη ημέρα.

Ο Τζιμ Κάρεϊ έκλεισε τα 60 τη Δευτέρα και αποφάσισε να μοιραστεί ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με τους followers του στο Twitter στο κλασικό και χαρακτηριστικό του ύφος. Ο ηθοποιός πόσταρε το βίντεο στο Twitter για να μοιραστεί το μήνυμα των γενεθλίων με τους 18,7 εκατομμύρια ακολούθους του, αστειευόμενος με μια καρτουνίστικη φωνή ηλικιωμένου και χωρίς δόντια: «Είμαι 60 και σέξι! Και απόψε πίνω κρεμώδες καλαμπόκι και στραγγισμένα ροδάκινα ».

Ο σταρ σκέφτηκε επίσης την ηλικία του στη λεζάντα, γράφοντας: «Είναι τα γενέθλιά μου! Είμαι μεγάλος αλλά είμαι χρυσός! Σας αγαπώ όλους!». Η χαρούμενη πλευρά του Τζιμ Κάρεϊ αφήνει τους φαν του ανακουφισμένους μιας και τα τελευταία χρόνια πάλευε με την κατάθλιψη.

Ο Καναδός-Αμερικανός ηθοποιός έχει πολλά να γιορτάσει αυτή την ιδιαίτερη ημέρα.

Μία μεγάλη καριέρα για έναν σπουδαίο ηθοποιό

Ο Τζιμ Κάρεϊ έκανε μια λαμπρή καριέρα όλα αυτά τα χρόνια και είναι γνωστός για πολλές επιτυχημένες ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των Ace Ventura: Pet Detective, The Mask, How the Grinch Stole Christmas και Eternal Sunshine of the Spotless Mind.

Ο Κάρεϊ μετακόμισε στο Χόλιγουντ το 1983 και άρχισε να παίζει τακτικά στο The Comedy Store, ένα κωμικό κλαμπ στη Sunset Strip, προτού ενταχθεί στο καστ της κωμικής σειράς In Living Color το 1990.

Το 1994, έγινε γνωστό όνομα με την κυκλοφορία του Ace Ventura: Pet Detective, όπου υποδύεται έναν εκκεντρικό ντετέκτιβ ζώων που έχει την αποστολή λύσει την υπόθεση με την απαγωγή ενός δελφινιού.

Η ταινία βοήθησε να ξεκινήσει η ανοδική πορεία της καριέρας του και ακολούθησε το σίκουελ του 1995 Ace Ventura: When Nature Calls.

Το 1994, ο ηθοποιός πρωταγωνίστησε επίσης στην κωμωδία The Mask, βασισμένη στην ομώνυμη σειρά κόμικ.

Η ταινία – που ήταν ο πρώτος κινηματογραφικός ρόλος για την συμπρωταγωνίστριά του Κάμερον Ντίαζ – τον βλέπει να υποδύεται τον χαρακτήρα του Στάνλεϊ Ίπκις, ενός τραπεζικού υπαλλήλου που βρίσκει μια μαγική μάσκα που του επιτρέπει να μεταμορφωθεί σε υπερήρωα με πράσινο πρόσωπο.

Το The Mask έγινε τεράστια εμπορική επιτυχία, με εισπράξεις άνω των 351 εκατομμυρίων δολαρίων με προϋπολογισμό 18–23 εκατομμυρίων δολαρίων, και ο Κάρεϊ έλαβε την πρώτη του υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο.

Το 2004, ο Κάρεϊ πρωταγωνίστησε στο Eternal Sunshine of the Spotless Mind – όπου υποδύθηκε τον Joel Barish, έναν άντρα που ανακαλύπτει ότι η κοπέλα του Clementine Kruczynski (την οποία υποδύεται η Κέιτ Γουίνσλετ) έχει σβήσει τις αναμνήσεις της από αυτόν και αποφασίζει να υποβληθεί στην ίδια διαδικασία.

Επαινέθηκε για την ερμηνεία του και η Γουίνσλετ έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ για τον ρόλο της.

Ο εμβληματικός ηθοποιός δοκίμασε τις δυνάμεις του σε ένα νέο έργο πρόσφατα. Συμμετείχε στο τελευταίο άλμπουμ του Καναδού τραγουδιστή Abel Tesfaye – γνωστό και ως The Weeknd – Dawn FM.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση