Σε κλάματα ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου - «Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 16:28 Σε κλάματα ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου - «Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί»

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με ζητήματα σεξουαλικής κακοποίησης και revenge porn η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται από χρήστες των social media.

Πιο συγκεκριμένα αφορμή στάθηκαν τα έντονα σχόλια στο διαδίκτυο γύρω από την την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη και την υποστήριξη της Κατερίνας Καινούργιο στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, που είναι συνεργάτης της εκπομπής και σύντροφος της Ιωάννας Τούνη.

«Μου κάνατε χθες επίθεση γιατί στήριξα τον Δημήτρη. Βεβαίως και θα στηρίξω τον Δημήτρη εφόσον είναι ο σύντροφος του θύματος. Και σκέψου – γιατί προφανώς και εγώ έχω δικά μου προβλήματα – δε ξέρεις τι μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος και τι περνάει σπίτι του και μπορεί να είναι και πολύ πιο σοβαρά, να έχεις τα δικά σου προβλήματα και να δέχεσαι όλη αυτή την επίθεση. Και λέω, “Χριστέ μου, τι γίνεται. Συμβαίνουν χίλια δυο γύρω μου που πρέπει να τα διαχειριστώ και παίζει να πάθω κακό και στη δουλειά μου;” επειδή στήριξα τον συνεργάτη μου που είναι ο σύντροφος του θύματος» είπε αναστατωμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Επειδή είμαι αρκετά ευαίσθητη, χθες στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Δημήτρη και μετά δέχτηκα όλη αυτή την επίθεση» συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπώντας σε κλάματα.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου κλαίγοντας κατέληξε: «Βλέπω τέτοιο μίσος ξαφνικά στα social όχι μόνο για μένα, για όλους. Έλεος ρε παιδιά, ξέρετε τι περνάει ο καθένας στο σπίτι του; Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί επειδή στήριξα τον Δημήτρη. Σε εσάς μπορεί να φαίνεται απλό. Δεν είναι. Να ξεσπάσουν στους θύτες, να κατηγορήσουν αυτούς και να αλλάξει όλο το πλαίσιο».

Η συγκινησιακή φόρτιση της Κατερίνας Καινούργιου λόγω σχολίων στα social media:

Πηγή: Alpha

Προσαρμοσμένη αναζήτηση