Είναι σωστό που η Kim Kardashian δημιούργησε λογαριασμό TikTok στην 8χρονη κόρη της; Ο Kanye West διαφωνεί

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2022 11:45 Είναι σωστό που η Kim Kardashian δημιούργησε λογαριασμό TikTok στην 8χρονη κόρη της; Ο Kanye West διαφωνεί

Η Kim τού απαντά, πάντως, πως ό,τι ανεβαίνει online είναι με την αυστηρή επίβλεψη της μαμάς.

Ήταν θέμα χρόνου για τη North West, κόρη influencer, να αποκτήσει λογαριασμό στα social media, όμως αυτός ο χρόνος ήρθε πολύ πιο σύντομα από ό,τι θα έπρεπε, σύμφωνα με τον πατέρα της, Kanye. Συγκεκριμένα, πριν από μερικούς μήνες η Kim Kardashian δημιούργησε για την 8χρονη κόρη τους προφίλ στο TikTok, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον πατέρα και πρώην σύζυγό της.

Ο West, μάλιστα, βρήκε ως σύμμαχο τη συγγραφέα και παρουσιάστρια Candace Owens, η οποία ισχυρίστηκε ότι «η Kim σε αυτή την περίπτωση έχει άδικο. Οι ψυχικές συνέπειες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στα μικρά κορίτσια είναι υπαρκτές και καταγεγραμμένες. Ουσιαστικά ο Kanye προσπαθεί να προστατεύσει την κόρη του, ενώ η Kim τον κατηγορεί για “εμμονή” και “έλεγχο”. Υπάρχουν και άλλες δημιουργικές διέξοδοι για παιδιά».

«Ουσιαστικά ο Kanye προσπαθεί να προστατεύσει την κόρη του, ενώ η Kim τον κατηγορεί για “εμμονή” και “έλεγχο”. Υπάρχουν και άλλες δημιουργικές διέξοδοι για παιδιά».

Το σχόλιο της Owens ήρθε αφού ο West έγραψε στα social media ότι η 8χρονη κόρη του μπήκε στο TikTok παρά τη θέλησή του. Κατόπιν, η πρώην σύζυγός του έδωσε την εξής απάντηση: «Η διαρκής ανάγκη του Kanye να μου επιτίθεται σε συνεντεύξεις και στα social media είναι πιο βλαβερή από οποιαδήποτε συνέπεια μπορεί να έχει στη North το TikTok. Είμαι εγώ που κυρίως προσφέρω και φροντίζω τα παιδιά μας και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να προστατεύσω την κόρη μου, ενώ ταυτόχρονα της επιτρέπω να εκφράζει τη δημιουργικότητά του στο μέσο, με την επίβλεψη ενήλικα – γιατί αυτό της δίνει ευτυχία».

Η North West δημιούργησε το λογαριασμό με τη μαμά της το περασμένο φθινόπωρο, συγκεντρώνοντας μόλις σε τέσσερις μέρες πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους.

Δείτε μια ανάρτηση μαμάς και κόρης στο TikTok:

Πηγή: marieclaire.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση